News

Komentari 41

Boban o paljenju seta: Mislim da nije puno utjecalo, možda su građani to čak i honorirali

Boban o paljenju seta: Mislim da nije puno utjecalo, možda su građani to čak i honorirali

Jasno sam dao do znanja da nisam taj čin napravio, ali i da nema tih materijalnih vrijednosti koje mogu oskvrnuti naše svetinje, rekao je Blaženko Boban jutros oko paljenja filmskog seta

HDZ-ov Blaženko Boban u drugom krugu izbora za splitsko-dalmatinskog župana morat će se za pobjedu boriti protiv Ranka Ostojića, a jutros je za N1 rekao kako je zadovoljan rezultatima te je zahvalio svim biračima. 

- Čestitka i Ranku Ostojiću što je izborio drugi krug - dodao je.

- Mi četiri godine intenzivno radimo na programima i projektima diljem županije. Na neki način želimo disperzirati projekte u županiji. Zbog toga su očito i neki građani van kruga HDZ-a prepoznali te aktivnosti, projekte i programe - rekao je Boban.

- Fokusirao sam se na građane, birače, projekte i programe koje imamo. Dakle, identično bi bilo da je bilo tko od protukandidata bio u drugom krugu. Mi bi i dalje išli s aktivnostima i prezentirali ono što smo kroz četiri godine napravili - rekao je Boban koji se nada da će građani to znati i nagraditi.

Ne misli da su priče i komentari oko paljenja filmskog seta naškodili njegovoj kampanji.

- Mislim da nije nešto puno utjecalo, možda su čak i honorirali građani jer sam jasno dao do znanja da nisam taj čin napravio, ali i da nema tih materijalnih vrijednosti koje mogu oskvrnuti naše svetinje - zaključio je.

Najčitaniji članci