Obavijesti

News

Komentari 0

Brat pao i poginuo, dva tjedna kasnije našli sestru (38) u Savi

Brat pao i poginuo, dva tjedna kasnije našli sestru (38) u Savi
1

Samo dva tjedna nakon što je brat smrtno pao s krova, voda je izbacila tijelo sestre koja je nestala 7. svibnja prošle godine. Našli su je domari Kajakaškog kluba u BiH

VIDEO

Tijelo mlađe žene, B.P. nestale početkom svibnja prošle godine u Zagrebu, pronađeno je kod Brčkog, na izletištu pored Save. Nesretna žena iz Susedgrada kod Zagreba, koja je u trenutku nestanka imala 38 godina, 7. svibnja prošle godine krenula je na posao odjevena u svijetle traperice i crnu jaknu, u svom peugeotu 307. Obitelj ju je bezbroj puta zvala na mobitel, no uzalud, više im se nikad nije javila. Četiri dana nakon nestanka, pronađen je njezin auto u Priobalnoj cesti na zagrebačkom Jankomiru.

- Njezino tijelo još nije prevezeno iz Bosne i Hercegovine. No, molimo vas, nemojte o tome. Tu tužnu vijest još nismo rekli njezinoj majci koja je trenutačno u inozemstvu. Ne znamo ni kako joj to reći..., kažu rođaci, koji taj slučaj nestanka nisu javno ni iznosili zbog boli koju je osjećala majka na svaki spomen o kćeri kojoj se bio izgubio svaki trag. Tragedija njezine očajne obitelji tim je veća što je prije samo dva tjedna u Zagrebu, njezin 48-godišnji brat na radnom mjestu pao s krova zgrade s visine od sedamnaest metara i na mjestu preminuo.

Arif Zahirović, koji radi kao domar u Kajakaškom klubu Hariz Suljić na brčanskom izletištu Ficibajer, kaže da je zajedno sa susjedom htio očisti naplavine granja koje je nadošla Sava nanijela na mjestu gdje se spuštaju čamci. U hrpi naplavljenih predmeta, tvrdi Zahirović, ugledali su nešto što je podsjećalo na uginulu životinju.

Međutim, nakon što su malo bolje pogledali, nije bilo dvojbe. Radilo se o ljudskom tijelu u fazi raspadanja, dok je tek dio odjeće ukazivao da bi se moglo raditi o utopljenici. Slučaj su odmah prijavili policiji, koja je u prisutnosti dežurnog tužitelja izvršila očevid na licu mjesta.

Prema riječima glasnogovornika Halida Emkića, policiji nitko nije prijavio nestanak takve osobe, niti je prispjela potraga od drugih policijskih agencija iz BiH. No, reagirao je Interpol Zagreb.

Iskusni ribari odmah govorili da se radi o starijem tijelu

- O starosti tijela se moglo samo nagađati, ali profesionalni brčanski ronilac i član Ronilačkog i spasilačkog kluba Neđo Mićić-Tulija, koji ima poprilično iskustvo vezano uz ovakve situacije, odmah je rekao da je tijelo moralo biti duže u vodi, sudeći prema stanju tijela, kaže Arif Zahirović. Tijelo je nakon očevida prevezeno u gradsku mrtvačnicu, gdje će biti izvršena obdukcija. Istraga je u tijeku, navode iz MUP-a Brčko, koji rade zajedno s kolegama iz Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."