Obavijesti

News

Komentari 83

Buktinja uz rub autoceste: U blizini Lučkog zapalio se auto

Buktinja uz rub autoceste: U blizini Lučkog zapalio se auto
3

Promet je vrlo gust na cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak...

VIDEO

Iako je na hrvatskim cestama  promet gust, ali zasad bez većih zastoja, ova subota u znaku je prometnih nesreća. Oko 10 sati u blizini Lučkog, 500 metara nakon naplatne postaje u smijeru Karlovca, zapalio se osobni automobil. Vozilo je gorjelo na zaustavnom traku. 

U njemu je bila četveročlana obitelj iz Mađarske koja je na vrijeme uspjela napustiti goruće vozilo.

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Goričan-Zagreb u zoni radova između čvorova Ivanja Reka i Kraljevečki Novaki vozi se usporeno.

Promet je vrlo gust na cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Pojačan je promet i na cestama u priobalju, na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom te u trajektnim lukama i pristaništima, javio je HAK.

Jutro počelo s četvero poginulih

U teškim prometnim nesrećama na cestama kod Sinja u subotu je poginulo četvero ljudi. 

Nešto iza ponoći, na Kukuzovcu kod Sinja sudarili su se Ford i Citroën. U teškoj prometnoj poginula je djevojka (20) sa splitskog područja, a njena suvozačica (20) sa ozljedama opasnim po život prevezena je u bolnicu. Vozač iz drugog automobila zadobio je lakše ozljede. 

Samo par sati kasnije, u mjestu Košute, između Sinja i Trilja, poginulo je troje ljudi. Kako javlja splitska policija, nešto prije pet sati sudarili su se dva motocikla i teretno vozilo. Okolnosti nesreće tek se trebaju utvrditi očevidom koji je u tijeku. 

HAK javlja da je zatvorena i državna cesta DC60 kod mjesta Košute zbog prometne nesreće. Obilazak je Sinj-Han-Otok-Trilj-Split i Split-Bisko-Trilj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.