Obavijesti

News

Komentari 15

Češkog glumca napali i oteli mu 1.000 kuna na Ribnjaku

Češkog glumca napali i oteli mu 1.000 kuna na Ribnjaku
1

Poznatog češkog glumca, pjevača, scenarista i tekstopisca Jiříja Macháceka (45) napala su i orobila trojica muškaraca u srijedu u 4 sata ujutro u parku Ribnjak

VIDEO

Poznatog češkog glumca, pjevača, scenarista i tekstopisca Jiříja Macháceka (45) napala su i orobila trojica muškaraca u srijedu u 4 sata ujutro u zagrebačkom parku Ribnjaku u samom srcu metropole. Za razbojstva s njim su bili i M. M. (27) te I. A. (26), koji su također orobljeni i lakše ozlijeđeni.

Glumac, koji je inače u Zagrebu boravio u sklopu održavanja 18. Tjedna češkog filma, sjedio je na klupici u parku i družio se s ostalom dvojicom mladića kada su im prišla trojica mlađih napadača.

Huligani su prvo od njih zatražili novac, a zatim su im zaprijetili da će ih pretući ako to ne učine. No, društvo s klupice odbilo je to učiniti.

Napadači nisu gubili vrijeme, nego su krenuli na njih. No ni napadnuti trojac nije im ostao dužan. Uzvratili su na kišu udaraca. Potukli su se, a kako smo neslužbeno doznali, zatečeni glumac i njegovi sudruzi, nespremni na takvu vrstu bezobraštine i divljaštva, ipak su izvukli kraći kraj. Izudarani su po licu i tijelu. Napadnuti su zatim ipak zaključili da im je najbolje da predaju dragocjenosti. Tako je većinu novca, ukupno oko 1000 kuna, dao glumac, a oteli su im i naočale Vogue. Trojac je o napadu obavijestio policiju, koja je razbojničku trojku ubrzo uhitila na Kaptolu. Za napad su osumnjičeni J. L. (33), 30-ak puta prijavljivan zbog imovinskih delikata, krivotvorenja i droge. Osim njega, sumnjiče se M. C. (28) i J. M. (25). Dvojica su odvedena pritvorskom nadzorniku, a M. C. je opet smješten u psihijatrijsku bolnicu jer je prijetio da će se ubiti.

– Bio je s nama cijeli dan i nije nam se požalio ni na kakve neugodnosti, sve je bilo u redu. Zatim je otputovao u Češku – odgovorio je Pavel Bednar, voditelj konzularnog odjela u Veleposlanstvu Republike Češke na upit o napadu na glumca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.