Obavijesti

News

Komentari 4

Crna Gora će proglasiti tri dana žalosti nakon stravičnog pokolja

Crna Gora će proglasiti tri dana žalosti nakon stravičnog pokolja

Nakon stravičnog pokolja stižu reakcije, a uz predsjednika Đukanović, sućut je izrazila i šefica skupštine koja je rekla kako se nada da više nikad neće svjedočiti ničem sličnom u Crnoj Gori

Vlada Crne Gore večeras će proglasiti trodnevnu žalost nakon stravičnog pokolja u Cetinju, objavio je večeras na Telegramu premijer Dritan Abazović.

Podsjetimo, u masovnoj pucnjavi u Cetinju je ubijeno 11 ljudi, među kojima i napadač Vuk B. (34). Još je šestero ranjenih, a među njima je i policajac.

Pokretanje videa ...

- Užasnuta sam i duboko pogođena zbog današnje tragedije na Cetinju, koja je potresla cijelu Crnu Goru. Upućujem izraze najiskrenije sućuti obiteljima i prijateljima nastradalih i izražavam nadu da više nikad nećemo svjedočiti ničem sličnom u našoj zemlji - napisala je na Twitteru predsjednica skupištine Danijela Đurović.

Pokolj je komentirao i predsjednik Milo Đukanović.

- Duboko sam potrešen viješću o strašnoj tragediji na Cetinju. Izražavam najiskreniju sućut pogođenim obiteljima, svima koji su izgubili svoje najmilije. Svi kao društvo moramo biti solidarni s njima u ovim teškim trenucima - napisao je.