Obavijesti

News

Komentari 33

'Crnu udovicu' osudili na smrt: Svoje muževe ubijala cijanidom

'Crnu udovicu' osudili na smrt: Svoje muževe ubijala cijanidom
1

JAPAN: Prvi suprug "crne udovice" umro je 1994. godine u dobi od 54 godine. Imala je sedmoricu partnera. Trovala ih je cijanidom, a na sudu je tvrdila da ne zna ubijati ljude

VIDEO

Chisako Kakehi (70), poznatija kao "crna udovica", osuđena je na smrt. Presudio joj je sud u Kyotu. Osuđena je za tri ubojstva i jedan pokušaj ubojstva.

Chisako je godinama zavodila starije muškarce, a onda ih je ubijala kako bi dobila novac od osiguranja. 'Zaradila' je oko 8,7 milijuna dolara (oko 56 milijuna kuna). Sve četiri žrtve bile su u 70-im godinama i bez djece. Chisako je većinu novca izgubila jer je loše ulagala.

Japan

Tužitelji su tvrdili da su kod Chisako pronađeni tragovi cijanida no branitelji su to zanijekali i tvrdili su da njihova klijentica nije sposobna za suđenje jer ima prvi stupanj demencije. No sud je sve to odbio i proglasio ju krivom, piše Straits Times.

Chisako je imala ukupno sedmoricu partnera. 

- Nikog nisam ubila. Ja niti ne znam kako ubiti čovjeka. I ne znam odakle se pojavio cijanid, htjela bih da mi to netko objasni - tvrdila je Chisako.

Policija je istragu pokrenula nakon što je 2013. umro Isao Kakehi (75). Odjednom mu je pozlilo i umro je u lokalnoj bolnici i to mjesec dana nakon vjenčanja. Obdukcija je pokazala da je otrovan cijanidom.

ANN News/YouTube

U ožujku 2012. njezin zaručnik (71) poginuo je nakon pada s motocikla u Osaki. Umro je od srčanog udara, no uzeli su mu uzorak krvi, a tijekom istrage koja je kasnije pokrenuta pokazao se da je u organizmu imao cijanid

Prvi suprug "crne udovice" umro je 1994. godine u dobi od 54 godine, dok je njezin drugi muž kojeg je upoznala preko agencije za upoznavanje, umro 2006. od moždanog udara. Imao je 69 godina.

Treći brak završio je smrću supruga 2008. Godinu dana kasnije njezin dečko je umro od raka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca