Obavijesti

News

Komentari 29

Dan bez ručne: Auti oštećeni, a njihovi vozači dobili su kazne

Dan bez ručne: Auti oštećeni, a njihovi vozači dobili su kazne
4

Jedan automobil išao je 50 metara niz cestu prije nego što je upao u kanal. Vozač je našem čitatelju rekao kako se nije baš naviknuo na vožnju na nizbrdici...

VIDEO

Vozač mi je u šali kazao kako je u Pančevu sve ravno, pa se nije naviknuo povlačiti ručnu kočnicu. Otišao je po ženu, a kad se vratio, nije mu bilo vozila, rekao nam je čitatelj. 

Nesreću je fotografirao u utorak ujutro u Rovinju. Dodaje kako mu je automobil niz cestu otišao 50-ak metara i upao u kanal koji su prije toga iskopali radnici. Čini se kako je utorak bio “dan bez ručne kočnice” na području Istre. U Buzetu je kasno navečer slično učinio još jedan vozač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11


- Vraćali smo se s utakmice. Ugledali smo kako sa zida na cestu visi automobil. Rekli su nam da je vozač skoknuo do bankomata i da nije povukao ručnu. Vozilo je palo s dva metra visine - kazao nam je drugi čitatelj koji je fotografije snimio oko 23 sata. Nesreće su nam potvrdili i u istarskoj policiji. Za prvu od njih kažu kako je riječ o Toyoti Verso kojom je upravljao državljanin Srbije (57).


- On je parkirao u Ulici krestinečkih žrtava, a da nije provjerio je li dobro osigurao vozilo. Vozilo je u jednom trenutku samo krenulo naprijed i desnim kotačem upalo u kanal u kojem se odvijaju javni radovi - opisala nam je Nataša Vitasović iz istarske policije. 

Vozaču su naplatili novčanu kaznu. Istog dana oko 22 sata u Buzetu je još jedan vozač također zaboravio podignuti ručnu kočnicu prilikom parkiranja. Policija kaže da je vozač (42) iz Buzeta svoj VW Golf parkirao na Trgu fontana.

- Također nije podigao dobro ručnu kočnicu, pa je vozilo u jednom trenutku krenulo unatrag preko parkirališta, travnate površine i preko zida - kazala nam je policija. I to vozilo je oštećeno, a vlasnik je također zaradio novčanu kaznu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović