News

Komentari 1

Darko Vuletić izabran za novog predsjednika HSS-a u Zagrebu

Darko Vuletić izabran za novog predsjednika  HSS-a u Zagrebu

Za predsjednika zagrebačkog HSS-a jednoglasno je izabran dugogodišnji član Darko Vuletić, na izbornoj skupštini Gradske organizacije HSS-a Grada Zagreba u subotu.

“Svjesni smo da HSS u Zagrebu u ovome trenutku nema zastupnika u Gradskoj skupštini, što nam je sigurno limitirajući faktor. Ali, svjesni smo i kako se u ovome trenutku u Zagrebu događaju promjene za koje ne znamo kakve će im biti dugoročne posljedice. I sam gradonačelnik Tomašević najavljuje udar na džepove građana, što je za HSS neprihvatljivo. I u tom smislu sigurno imamo što za reći", poručio je Darko Vuletić nakon izbora.

Vuletić je istaknuo i da će se u HSS-u u svom političkom radu u Zagrebu truditi biti uključiv.

"Nećemo se voditi isključivošću, kao što to trenutačno radi aktualni gradonačelnik", ocijenio je te pozvao gradonačelnika Tomislava Tomaševića da "sjedne za stol" sa svim političkim opcijama kako bi zajedno kreirali politike u korist građana Zagreba.

Iz HSS-a su također priopćili da je izborom Darka Vuletića za predsjednika zagrebačke organizacije "konačno završeno turbulentno razdoblje u toj stranačkoj organizaciji koje je trajalo sve od 2016.".

Za potpredsjednicu zagrebačkog HSS-a je izabrana Danica Vukelić, a za potpredsjednike Željko Čečura, Ivan Catela te Ilija Prodanović.

Za zamjenika predsjednika imenovan je Vlatko Smiljanić.

Najčitaniji članci