Obavijesti

News

Komentari 208

Debeljakovih devet: Hoćemo li imati još djece, samo Bog zna

Debeljakovih devet: Hoćemo li imati još djece, samo Bog zna
1

Obitelj Debeljak s rođenjem malene Korine broji 11 članova. Tomislav, vlasnik škvera Brodosplit, i supruga Danijela, sada imaju devetero djece; pet curica i četiri dječaka

VIDEO

Nova Godina nam je donijela našu ljubav i srećicu, našu malu Korinu, 3170 grama tešku i 49 centimetara dugačku.

Pohvalio se u utorak fotografijom iz bolnice s tek rođenom kćerkicom na svojem Facebook profilu Tomislav Debeljak (43), vlasnik splitskog brodogradilišta Brodosplit. Obitelj Debeljak jedna je od rijetkih u Hrvatskoj s više od dvoje djece. Malo tko se uopće odluči i na treće, a malena Korina deveto je dijete razdraganih roditelja Tomislava i njegove supruge Danijele. Iako ne voli publicitet, posebno ne po pitanju obitelji, kako nam je rekao u kratkom razgovoru, ipak nam je istaknuo kako je Korininim rođenjem omjer snaga u njihovu domu prevagnuo na žensku stranu.

- Rodila nam se naša Korina, tako da sad imamo pet curica i četiri dječaka. Hoćemo li imati još djece, to samo Bog zna - rekao nam je kratko Debeljak.

Kako je svojedobno otkrio u jednom intervjuu, djecu obožava, ali mu je žao što zbog posla ne može s njima provoditi vremena koliko bi htio. Naime, dok njegova obitelj živi u Samoboru, on posljednje četiri godine, otkako je njegova tvrtka DIV kupila Brodosplit, živi u Splitu. Doma dođe vikendom, a upravo je za suprugu Danijelu često isticao kako je ona ta koja drži sva četiri zida obiteljskog doma i sama brine o kućanstvu i brojnoj dječici. Nemaju čak, znao je naglasiti ovaj poduzetnik, ni kućnu pomoćnicu, on nema osobnog vozača, a donedavo su svi živjeli u malom dvosobnom stanu. Zbog širenja obitelji ipak su sagradili kuću, ali supruga ipak sve sama stiže.

- Supruga Danijela je osoba kojoj se divim jer, zbog mojeg posla, sama vodi brigu o djeci. Ja radim i po dvadeset sati na dan, dođem petkom, vraćam se u Split nedjeljom, ali ona nadoknađuje moju odsutnost. Sretan sam čovjek s tako velikom obitelji - rekao je prije nekoliko godina Tomislav, dodajući kako bi svaki izostanak s posla u Brodosplitu mogao značiti izgubljene milijune kuna.

Otkako je preuzeo od države posrnuli Brodosplit, Debeljak je često bio u centru pozornosti zbog svađa sa sindikalistima koji su ukazivali na nezakonitosti u privatizaciji škvera. Slučaj je istraživao i DORH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"