News

Komentari 53

Detalji užasa kod Rijeke: Vozač ispao iz cisterne, ostao bez ruke

Detalji užasa kod Rijeke: Vozač ispao iz cisterne, ostao bez ruke

Cisterna je u jednom trenutku počela kočiti i vrludati po autocesti te je probila ogradu i prešla u suprotni smjer i prevrnula se. Svjedoci nesreće ispričali su za Novi list da je vozač ostao bez ruke

Vozač cisterne, koja se u stravičnoj nesreći prevrnula na autocesti Rijeka-Zagreb kod Petrolove benzinske postaje u Cerniku teško je ozlijeđen.

Svjedoci nesreće ispričali su za Novi list da je vozač ispao iz kamiona nakon prevrtanja te da je ostao bez ruke, a i druga mu je bila teško ozlijeđena.

Više detalja o nesreći riječka policija trebala bi objaviti tijekom dana, a svjedoci su ispričali da je cisterna u jednom trenu počela kočiti i vrludati po autocesti te je probila ogradu i prešla u suprotni smjer i prevrnula se. 

Srećom, u tom trenutku nitko nije naišao iz suprotnog smjera, a cisterna je izbjegla i benzinsku postaju. 

- Bilo je to strašno vidjeti - ispričao je za Novi list svjedok koji je naišao na prevrnutu cisternu i teško ozlijeđenog vozača. 

Iz cisterne je počelo teći i gorivo pa su mnogi strahovali da bi moglo doći do eksplozije, no to se nije dogodilo.

Policija traži očevice nesreće 

PU primorsko goranska poziva očevice jučerašnje prometne nesreće na autocesti Rijeka- Zagreb kod Cernika, u kojoj je pri prevrtanju cisterne teško ozlijeđen vozač , da se jave na dole navedene kontakte.

Radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica ove prometne nesreće, molimo očevice koji raspolažu s više informacija o istoj da se jave u Postaju prometne policije Rijeka na broj telefona: 051/430-655,  osobno na adresi Ciottina 25, Rijeka ili na e mail: pprp.rijeka@mup.hr.

Informacije se mogu dostaviti i anonimno, a građanima unaprijed zahvaljujemo na pomoći.

Najčitaniji članci