Obavijesti

News

Komentari 114

Dijete dala na posvojenje: 'Ovo činim iz ljubavi da imaš obitelj'

Dijete dala na posvojenje: 'Ovo činim iz ljubavi da imaš obitelj'
1

Želim da znaš da te volim, više nego ikoga na svijetu. Ovo činim iz ljubavi jer ti ne mogu pružiti da imaš mamu i tatu, poručila je Hannah sinu i tako mu objasnila zašto ga je dala na posvajanje

VIDEO

Amerikanka Hannah Mongie (21) je bila trudna dva mjeseca kada je umro njezin dečko. Očajna djevojka tada je odlučila kako će dijete dati na posvajanje. Pronašla je i posvojitelje, ljude koji su danas njezini najbolji prijatelji.

Hannah Mongie je zatrudnjela kada je imala 18 godina. Ona i dečko Kaden su bili u čvrstoj vezi i radovali su se rođenju djeteta.

-  Bila sam tužna i počela razmišljati da li mogu sama odgajati našeg sina. Na pobačaj nisam pomišljala. Znala sam da sada više nisam odgovorna samo za sebe nego i za dijete. No ono je bilo posljednja veza s Kadenom. Odlučila sam dijete dati na posvajanje - kaže Hannah.

Još tijekom trudnoće našla je savršene posvojitelje. Brad i Emily Marsh su u braku sedam godina. Imaju tri posvojena sina koji su svi trojica u kontaktu sa svojim biološkim majkama. 

- Naši sinovi u životu imaju i svoje biološke majke tako da se nikada ne moraju pitati da li ih je majka voljela - kaže Emily.

Taggart Kaden Marsh je rođen u ožujku 2016. godine. Hannah je dva dana bila sama s djetetom. Prije nego što ga je dala na posvajanje snimila je video u kojom je objasnila zašto je to napravila. 

- Želim da znaš da te volim, više nego ikoga na svijetu. Ovo činim iz ljubavi jer ti ne mogu pružiti da imaš mamu i tatu - rekla je Hannah. Ona i Emily su postale najbolje prijateljice. Hannah živi samo desetak minuta vožnje autom dalje od svog sina i posjećuje ga u prosjeku deset puta mjesečno. Taggart ima iznad krevetića njezinu fotografiju. 

- Mi kao da smo oduvijek bili obitelj. Sretna sam da me Tagg uključio u tako divnu obitelj - rekla je Hannah, piše KTVU. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca