Obavijesti

News

Komentari 24

Policajci u Splitu pucali u zrak, lovili dilera speeda. Predao se

Policajci u Splitu pucali u zrak, lovili dilera speeda. Predao se

Mladića su trebali privesti na Općinsko državno odvjetništvo, no požalio im se da mu je loše, jer inače ima zdravstvene probleme. Pa su ga odveli u splitsku bolnicu na dodatne preglede. Tad je krenuo bježati...

VIDEO

Vidio sam policajce kako trče za nekim. Kad su otišli iza ugla, čuo se pucanj, rekao nam je čitatelj o drami koja se odvijala na splitskim ulicama u četvrtak navečer kad je 24-godišnji diler speeda pokušao pobjeći iz bolnice na Firulama.

Sve je zapravo započelo još u srijedu popodne, kada je mladić “pao” s gotovo kilogramom i pol amfetamina! Ekipa s Odjela za droge ga je prvo uhvatila s pola grama marihuane, a onda su pretragom stana u Splitu pronašli 1,4 kg “speeda” te dvije vage za precizno mjerenje. U četvrtak su mladića trebali privesti na Općinsko državno odvjetništvo, no požalio im se da mu je loše.

Pa su ga odveli u splitsku bolnicu na dodatne preglede, a čekanje u hodnicima KBC-a osumnjičeni je pokušao iskoristiti za spektakularan bijeg: odgurnuo je čuvara i stao trčati prema križanju Dubrovačke i Poljičke ulice, dok su policajci krenuli za njim. 

Čini se da su mu sve tegobe naglo popustile jer je počeo ostvarivati lijepu prednost, ne obraćajući pozornost na povike i upozorenja policajaca da se zaustavi. Kada je jedan od njih ispalio hitac u zrak, 24-godišnjak je ipak odustao, bacio se na asfalt gdje su ga “plavci” sustigli i vezali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Incident nam je potvrdila glasnogovornica splitske PU Antonela Lolić, dodajući kako u cijeloj intervenciji nije bilo ozlijeđenih, dok će mladića privesti zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Zbog pokušaja bijega, barem zasad, neće ići neke dodatne prijave, kazali su nam iz splitske policije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a