Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Divljak s Aleje Bologne: Odbio operaciju pa onda ipak pristao

Naime, CT pretragom utvrđeno je da mu je potrebna operacija trbušne šupljine, a njegovo zdravstveno stanje, doznaje se, trenutačno je stabilno...

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
36 komentara

Državljanin BiH E.H. (25), koji je divljačkom vožnjom skrivio tri prometne nesreće na Aleji Bologne u ponedjeljak u Zagrebu, ipak je pristao na operaciju. Iako je  dva dana odbijao bilo kakvu liječničku intervenciju pa i kirurški zahvat koji je bio izgledan, pritom potpisavši nekoliko “papira” s odbijenicom, u utorak kasno navečer završio je na stolu operacijske dvorane nakon što je liječnicima dao potpis na dozvolu, piše Jutarnji list

Naime, CT pretragom utvrđeno je da mu je potrebna operacija trbušne šupljine, a njegovo zdravstveno stanje, doznaje Jutarnji, trenutačno je stabilno. Što se tiče, pak, teško ozlijeđenog vozača u čiji se auto frontalno zabio, prema riječima liječnika KBC-a Sestre milosrdnice trenutačno je stabilno.

ŠUTI I LIJEČNICIMA I POLICIJI Divljak s Aleje Bologne odbija suradnju: 'Ne želim operaciju'

Vozač E.H. koji je pod utjecajem opijata divljao tri kilometra autom nakon čega se pješice dao u bijeg, ali su ga građani uhvatili, policajci će ga preuzeti i odvesti na kriminalističku obradu. Koji su točno bili motivi njegova bijega nakon tri nesreće i ozljeđivanja dvoje vozača, još nije poznato.

Ono što je policija dosad utvrdila jest da je E.H. najprije u Ilici kraj kućnog broja 351 vozeći u smjeru Gajnica udario u stražnji dio Seat Altee, nakon čega se nije zaustavio nego je potom skrivio još jednu prometnu nesreću i to zato što se autom popeo na nogostup i udario u Daciju koja je ondje bila zbog kvara. Ni tad nije stao, nego je nastavio juriti Ilicom i Alejom Bologne prema Gajnicama, gdje je kraj križanja s Ulicom Medpotoki skrivio i treću, frontalnu nesreću, ozlijedivši dva vozača, ali i sebe.

Možda vas zanima i ovo:
Message