Obavijesti

News

Komentari 49

'Djed je za**bao stvar': Svekar umiješan u Jelenino ubojstvo?

'Djed je za**bao stvar': Svekar umiješan u Jelenino ubojstvo?
1

Nove informacije istrage govore da Jelena Marjanović ipak nije ubijena u Borči, već je nakon brutalne likvidacije dovezena u noći između 2. i 3. travnja 2016. i ostavljena u kanalu ...

VIDEO

Zorana Marjanovića optužili su da je suprugu Jelenu Marjanović, 2. travnja 2016. godine, ubio u beogradskoj Borči nakon što ju je tupim predmetom 34 puta udario u glavu. Prije tri dana su ga uhitili te mu je određen pritvor od 30 dana. No, dogodio se preokret jer za umiješanost u zločin sada se tereti i Zoranov otac tj. Jelenin svekar Vladimir Marjanović.

Kako javlja Kurir, policija je nedavno, u blizini mjesta na kojem je pronađeno Jelenino tijelo, našla Vladimirov mobilni telefon.

Uređaj u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, vještačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vrijeme kad je Jelena već ubijena njen suprug Zoran Marjanović uputio više poziva.

Ostavili ju u kanalu pokraj nasipa

- U nedjelju 3. travnja, dan nakon ubojstva negdje oko 19 sati, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na ispitivanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama prokomentirao: "Ma djed je za**bao stvar", ne precizirajući o čemu je riječ. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođakinja odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni riječ, otkrio je Kurirov sugovornik blizak obitelji.
 
Nove informacije istrage govore da Jelena Marjanović ipak nije ubijena u Borči, već je, nakon brutalne likvidacije, dovezena u noći između 2. i 3. travnja 2016. i ostavljena u kanalu pokraj nasipa.

Tijelo je bačeno u vodu oko tri sata ujutro, a pronađeno desetak sati kasnije.

- Jelenu su vjerojatno oteli u subotu oko podneva, dok je trčala na nasipu u Borči. Odvezli su je na drugu lokaciju i ubili. Kad je prijavljen njen nestanak, nakon nekoliko sati, krenula je potraga, koja se ubrzo završila jer je pao mrak, kaže sugovornik. 

'Zoran to nije mogao sam'

Obitelj preminule, budući da se istraga otegnula, angažirala je vlastite istražitelje. Oni su nasip gdje je tijelo pronađeno posjetili tjedan dana poslije ubojstva te otkrili kako postoji mogućnost da je Jelena ubijena dan ranije. 

- Odgovorno tvrdimo da ona nije ubijena u kanalu, nego da je tu donesena mrtva. Na njenom licu nije bilo puno krvi, iako je najviše udaraca dobila u glavu, što upućuje na to da je ubijena na drugoj lokaciji. Također, smatramo da je ubojica imao najmanje jednog pomagača, i da je Jelenino tijelo bilo pod vodom više sati što je i razlog zašto ga psi tragači nisu mogli u noći između 2. i 3. nanjušiti. Pored toga, prsti su joj bili tretirani najvjerojatnije "varikinom" kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice - tvrdi izvor.

Sugovornik Kurira objašnjava da Zoran, koji je zasad jedini uhićen zbog ubojstva, nije sve ovo mogao sam učiniti:

- Ovo je jako složena operacija, morao je imati pomagače. Cijeli splet okolnosti im je išao kasnije na ruku, jer je očevid loše napravljen, mnogi dokazi na licu mjesta brzo su uništeni, dodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke