Obavijesti

News

Komentari 37

'Šokirani smo smrću dvojice radnika, istraga nesreće traje'

'Šokirani smo smrću dvojice radnika, istraga nesreće traje'
1

U ovom teškom trenutku izražavamo najdublju sućut obiteljima i rodbini preminulih radnika, a kao DIV GRUPA učinit ćemo sve što je u našoj moći da im pomognemo

VIDEO

Josip Jurišić, glasnogovornik DIV grupe, oglasio se o pogibiji dvojice radnika danas u toj kninskoj tvornici:

- Pojedinosti o nesreći još nemamo, izvidi su u tijeku. Šokirani smo i ovim putem izražavamo sućut obitelji naših radnika i prijatelja. Nesreća se dogodila u pogonu galvanizacije. Mi provodimo sve mjere zaštite na radu i sve certifikate posjedujemo. U našoj tvornici ovo je prvi ovakav slučaj, nema informacije o ranijim stradavanjima. 

'Učinit ćemo sve da pomognemo'

Iz tvrtke su ranije poručili kako su duboko potreseni tragedijom koja se dogodila jutros u njihovoj tvornici u Kninu.

- U ovom teškom trenutku izražavamo najdublju sućut obiteljima i rodbini preminulih radnika, a kao DIV GRUPA učinit ćemo sve što je u našoj moći da im pomognemo i makar malo ublažimo ovaj nenadoknadivi gubitak.

Želimo istaknuti da se tragedija dogodila unatoč činjenici da provodimo i poštujemo sve mjere zaštite i sigurnosti na radu te da posjedujemo sve potrebne certifikate i uvjerenja. Bez obzira na to, o okolnostima tragičnog događaja ni sada pa sve do okončanja istrage nećemo davati nikakve komentare.

Na kraju još jednom ističemo da su naše misli i molitve uz obitelji stradalih radnika, te da ćemo napraviti sve da im budemo istinska potpora i pomoć ne samo u ovim teškim trenucima nego i ubuduće, stoji u priopćenju kompanije.

>>> Strujni udar? Poginula dvojica radnika u tvornici DIV u Kninu

Podsjetimo, u tvornici DIV TVIK u Kninu jutros oko 11 sati poginula su dva radnika. Prema neslužbenim informacijama, jedan radnik u tvornici je upao u rezervoar pun tekućeg cinka. Njegov kolega pokušao mu je pomoći i izvući ga, ali, na žalost, on je stradao od strujnog udara do kojeg je došlo u tom trenutku. 

Dan žalosti u Kninu

U Kninu će se na dan pogreba poginulih radnika DIV-a proglasiti Dan žalosti, potvrdio je gradonačelnik Marko Jelić za Huknet.

– Ovim putem izražavam duboko suosjećanje s obitelji, prijateljima i kolegama stradalih i nadam se da će odgovorni biti sankcionirani – kazao je gradonačelnik.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Ubojstvo na zagrebačkom Črnomercu! Sin usmrtio majku
POLICIJA GA PRIVELA

Ubojstvo na zagrebačkom Črnomercu! Sin usmrtio majku

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.