News

Komentari 19

Drama u Dicmu: Naoružani muškarac nije pustio policiju u kuću, svladali ga i našli tijelo

Drama u Dicmu: Naoružani muškarac nije pustio policiju u kuću, svladali ga i našli tijelo

Policija je dobila dojavu oko 4 ujutro. Kad su policajci došli na adresu, naoružani muškarac im nije im dao da uđu u kuću. Svladali su ga i priveli, a u kući su pronašli tijelo drugog muškarca

U Dicmu noćna drama.

- Čuo se pucanj, stiglo je puno policije. Muškarac se nije htio predati, pregovaraju s njim - javio nam je čitatelj ranije.

Policija je dobila dojavu oko 4 ujutro. Kad su policajci došli na adresu, naoružani muškarac im nije im dao da uđu u kuću. Svladali su ga i priveli, a u kući su pronašli tijelo drugog muškarca. 

'Na njega skočio policajac i onesposobio ga'

- Nakon pregovaranja muškarac je pristao odložiti oružje, pri čemu ga je zatim svladao sinjski policajac. Skočio je na njega i tako ga onesposobio - rekao nam je čitatelj, dodajući da je na terenu bilo dvadesetak policajaca s preko deset vozila.

- Jutros oko 4 sata zatražen je dolazak policije u općini Dicmo zbog stradavanja osobe. Dolaskom policije i HMP na mjesto događaja muškarac nije dopuštao ulazak u kuću žurnim službama držeći u ruci oružje. Policijski službenici su ga savladali i doveli u službene prostorije. U kući je pronađeno tijelo muškarca.Na mjestu događaja obaviti će se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezano uz smrt osobe. O događaju je obavješteno ŽDO-a zamjenica državnog odvjetnika će nazočiti očevidu - objavila je PU Splitsko-dalmatinska.