Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

Dramatična snimka: Pogledajte kako se prevrnuo šleper na A1

Snažan vjetar cijeli dan puše u Dalmaciji koji je stvorio velike probleme i u prometu. Na autocesti između Dugopolja i Biska udar vjetra bio je toliko snažan da je prevrnuo šleper koji je ostao na cesti i zaustavio promet

Foto: snimio čitatelj 24sata
38 komentara

Nakon što je na cesti iznad Obrovca zapeo kamion jer mu se jedna od prikolica prevrnula na cestu i zaustavila promet, na dionici autoceste između Dugopolja i Biska prevrnuo se cijeli kamion!

POGLEDAJTE VIDEO

Orkanski udari vjetra pušu u cijeloj Hrvatskoj od jutra - u Zagrebu je tako vjetar odlomio dio Zetovog autobusa, ali i 600m2 limenog krova koji je pao na 11 automobila koji su bili parkirani nedaleko zgrade te krov na poliklinici u Dubravi. 

- Gledali smo kad je vjetar počeo dizati krov i na svu sreću nikoga u to vrijeme nije bilo na parkiralištu. Neki vlasnici sad miču aute, ali za ove koji su ispod ne vidim koliko su oštećeni - rekao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vjetar je nosio krovove i u Kutini, rušio stabla u Koprivnici i Stubičkim Toplicama, iščupao veliki bor u Donjem Vukojevcu blizu Velike Gorice... 

POGLEDAJTE VIDEO Snimka iz mjesta kod Kutine: 'Strašan vjetar odnio je krov!'

Za kopneni dio Hrvatske izdano je narančasto upozorenje na Meteoalarmu, dok je Dalmaciju, riječko područje te Kvarner na snazi crveni alarm. Ranije se kod starog Masleničkog mosta prevrnuo šleper, a trojica muškaraca bila su zarobljena u kamionu te su izašli iz kamiona nakon što je razbijeno vjetrobransko staklo. 

TOTALNI KAOS U HRVATSKOJ Prevrnuti šleperi, vjetar nosio krovove i aute, čupao je drva...

Također, veliki požar hara područjem pored Metkovića gdje gore polja, a pripadnici JVP Metković pokušavaju spasiti plastenike te odmaknuti požar od kuća. 

VIDEO: GORE POLJA Ogroman požar kod Metkovića: Obranili smo kuće, dobro je...

- Trenutno su sve ekipe na terenu, nitko nije ostao osim mene ovdje, toliko je gadno - rekli su nam iz JVP Metković. 

Vatrogasac koji je bio na mjestu požara rekao je da vatra nije došla do kuća. 

POGLEDAJTE VIDEO

- A čujte, puše orkanska bora, a noć je duga... Ne znamo što će biti, ali nadamo se najboljem - ispričao nam je.

Dalmacija je odsječena od ostatka Hrvatske jer, kako piše HAK, trenutno nema otvorene ceste za teretna vozila i autobuse iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obratno. Zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta mole vozače da odgode put do poboljšanja vremenskih uvjeta, kao i one koji se trenutno nalaze na autocesti A1 da se isključe na prvom slobodnom odmorištu. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message