News

Komentari 55

Dvojicu srpskih mladića ubili su u Danskoj, oglasio se Boban Rajović: 'Petar je moja obitelj!'

Dvojicu srpskih mladića ubili su u Danskoj, oglasio se Boban Rajović: 'Petar je moja obitelj!'

Petar M. Stešević (17), mladić porijeklom iz Crne Gore i njegov najbolji prijatelj N.Š. (18) porijeklom iz okolice Čačka, ubijeni su u ponedeljak 300 metara od kuće u kojoj je Petar živio sa svojom obitelji

Dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedjeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala druga grupa mladića. Jedan od ubijenih tinejdžera je Petar Stešević (17), kojeg je nožem u srce ubo Pakistanac, također sedamnaestogodišnjak.

Petar je inače rođak pjevača Bojana Rajovića.

- Istina je da je Petar član moje obitelji. Moja supruga je njegova teta. Kao što ste mogli da vidjeti u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedjeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim obiteljima ovo teško palo... Vjerujem u vaše razumijevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogotovo zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumijevanju. Hvala i svakom čovjeku koji obitelji Stešević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumijevanja. Na dobro im se vratilo - napisao je Boban u izjavi za srpski Kurir.

Do ubojstva mladića došlo je u ponedjeljak. Petar M. Stešević (17), mladić porijeklom iz Crne Gore i njegov najbolji prijatelj N.Š. (18) porijeklom iz okolice Čačka, ubijeni su u ponedeljak 300 metara od kuće u kojoj je Petar živio sa svojom obitelji.

Petra su napadači proboli nožem u srce, dok su najboljem prijatelju prerezali vrat.

Najčitaniji članci