News

Komentari 28

'E sad nam je dosta! Sajlom su ozlijedili dijete. Blokirat ćemo Zagreb, a nije nas baš malo'

'E sad nam je dosta! Sajlom su ozlijedili dijete. Blokirat ćemo Zagreb, a nije nas baš malo'

Borba je počela, quaderisti izlaze na ulice Zagreba i traže pravdu za sebe i ostale. Predsjednik off road kluba Piva dvije iz Zelina okuplja quaderiste i izlaze na prosvjed, blokirat će ulicu u Zagrebu...

Ovaj zadnji članak u kojem je ozlijeđen maloljetni dječak je bila kap koja je prelila čašu, stalno mi stižu poruke. Gotovo je, izlazimo na ulice i dolazimo u Zagreb, blokirati ćemo neku ulicu i stati u bolnicu pružiti podršku dječaku, kaže nam predsjednik Off road kluba Piva dvije iz Sv. Ivana Zeline. 

Off road klub Piva dvije iz Zeline je najveći klub u Hrvatskoj i odlučili su se boriti. 

Kako saznajemo od predsjednika kluba, u planu je bio prosvjed već nakon potres Petrinje no nažalost nisu bili u mogućnosti provesti sve planove radi korone. Članovi su se okupili i išli na Petrinju, gdje se nešto dogodilo kako nam je ukratko rekao predsjednik. Tokom korone se nisu družili ni viđali i sada kada se situacija poboljšala su opet krenuli planovi. 

- Dogovaramo prosvjed, prvo ćemo stati u bolnicu da dječaku pružimo podršku a zatim idemo dalje. Blokirati ćemo neku ulicu u Zagrebu, biti će nas 100 na quadovima. Nemamo kako drugačije riješiti ovaj problem, nitko ne sluša. Pokazat ćemo da nas nije malo, skupiti će nas se iz cijele Hrvatske - nadodaje predsjednik kluba. 

Kako saznajemo, u prosvjedu neće sudjelovati samo članovi kluba iz Zeline, već ima više timova. Svatko vodi svoj tim i trenutno je sve još u planu.  Okupljaju se i traže pravdu. 

- Nije potrebno stavljati metalne sajle, tako nas ubijaju. Mogu staviti neku ogradu ili narančastu vrpcu, nešto da se vidi u šumi. Dosta nam je! - kaže predsjednik kluba. 

Podsjetimo, maloljetni dječak je nastradao u šumi nakon što se slobodno vozio biciklom i naletio na sajlu. Trenutno se nalazi u bolnici teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu se pruža u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Ovakav čin je napravio nepoznati počinitelj, kao i onaj u Rijeci prošle godine u kojem je nažalost život izgubio mladi Dorian. 

Borba za pravdu je počela i timovi se okupljaju, sjest će na svoje quadove i dolaze u Zagreb. 

Najčitaniji članci