Obavijesti

News

Komentari 162

'Edi je došao iz Njemačke dan prije, sjeo je u auto i poginuo...'

'Edi je došao iz Njemačke dan prije, sjeo je u auto i poginuo...'
7

Međimursko naselje Peklenica zavijeno je u crno. Svi su šokirani, a mnogi ni ne pronalaze riječi za ovakvu strašnu tragediju. U nesreći u srijedu je poginuo njihov mještanin Edi, njegova djevojka i Edijeva susjeda Rozalija

VIDEO

Ne znam što bih rekao osim da smo svi šokirani. Edija znam godinama i bio je pristojan mladić. Strašno mi je žao, ispričao nam je mještanin međimurskog naselja Peklenica, nedaleko od Murskog Središća, gdje je u srijedu u stravičnoj nesreći poginuo Edi N. (22), njegova djevojka Žaklina M. (23) te Edijeva susjeda Rozalija G. (77), a još dvije Edijeve susjede zadobile teške ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:35

Peklenica je zavijena u crno. Naselje je u šoku, ne pamte ovakvu tragediju. Svi su duboko potreseni i rijetki su oni koji mogu i žele nešto reći o nesreći.

- Vjerujem da je stotinu puta prošao tom cestom tako da poznaje svaki pedalj. Što se dogodilo ne mogu komentirati, osim da mi je strahovito žao. Danas sam došao iz Njemačke, gdje radim i, umjesto veselja što sam stigao kući, dočekala me strašna tragedija. Kako sam godinama u inozemstvu, nisam se u zadnje vrijeme sretao s Edijem koji je neku godinu mlađi od mene. Užas, pravi užas - dodao je mještanin Peklenice.

Mladi par poginuo u stravičnoj nesreći: 'Neka te čuvaju anđeli'
Mladi par poginuo u  stravičnoj nesreći: 'Neka te čuvaju anđeli'

Kako kažu ostali mještani, Edi je također radio u Njemačkoj. U utorak je došao kući na produženi vikend. Dan kasnije, u srijedu, otišao je u Ivanovac, mjesto nedaleko od Peklenice. S djevojkom Žaklinom je sjeo u BMW i krenuli su Županijskom cestom preko Čakovca za Peklenicu. U blizini naselja udarili su u auto u suprotnom traku. Njime je upravljala Edijeva susjeda (66) koja je vozila drugu susjedu Rozaliju G. (77) na terapije u Čakovec. S njima u autu je bila i unuka vozačice, također Edijeva susjeda.

Mještani kažu kako je sudar bio stravičan. Edi i Žaklina na mjestu su poginuli, a Edijeve susjede u drugom automobilu zadobile su teške ozljede. Unatoč naporima liječnika Županijske bolnice u Čakovcu, susjeda Rozalija je ubrzo podlegla ozljedama.

Detalji strave: BMW-om prešao u suprotan smjer, troje mrtvih
Detalji strave: BMW-om prešao u suprotan smjer, troje mrtvih

Kako doznajemo, Rozalija i vozačica drugog automobila te njena unuka sve žive u krugu 300 metara od Edijeve kuće. On je iza sebe ostavio roditelje, dva mlađa brata i mlađu sestru.

U policijskom priopćenju nakon očevida, kojeg su proveli u suradnji s Općinskom državnom odvjetnicom, stoji da Edi, krećući se automobilom iz smjera Vratišinca u smjeru Peklenice, nije prilagodio brzinu kretanja stanju ceste koja je bila skliska od kiše. Pri izlasku iz zavoja na ravnom dijelu ceste izgubio je nadzor nad vozilom. Zanio se, prešao u suprotnu prometnu traku te udario u drugi automobil. Prilikom izvlačenja unesrećenih iz vozila pomagali su i pripadnici Javne vatrogasne postaje Čakovec te pripadnici DVD-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'
SVE JE SPREMNO

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu