Obavijesti

News

Komentari 23

Eksplozija je prepala Tinjane: 'Neka se lopovi malo urazume'

Eksplozija je prepala Tinjane:  'Neka se lopovi malo urazume'
4

Ostali su bez plijena: Goran Hrvatin načelnik Općine Tinjan komentirajući eksploziju kaže da je ovo treći nasrtaj na bankomate u istoj zgradi koji su bili postavljeni samo na različitim pozicijama

VIDEO

Drski lopovi su u noći na utorak eksplozijom znatno oštetili bankomat HPB-a u pošti u Tinjanu. U istarskoj policiji kažu da su oko 2,10 sati zaprimili dojavu o eksploziji bankomata pri čemu nitko nije ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Lopovi su pod okriljem noći s plinskim bocama došli ispred pošte u Tinjanu koja se nalazi u prizemlju zgrade i službenih prostorija Općine Tinjan. Želeći se domoći novca iz bankomata, lopovi su po oprobanom receptu najprije provalili u poštu kroz bočni prozor uklanjanjem rešetki a potom ubrizgali eksplozivnu plinsku smjesu iz boca za autogeno zavarivanje i inicirali eksploziju.

Odmah se oglasio snažan zvučni alarm spojem na jednu zaštitarsku tvrtku pa je alarmirana i policija.

Lopovi su, kako doznajemo, ostali bez željenog plijena jer se donji dio metalnog sefa bankomata prilikom eksplozije nije otvorio. Unutrašnjost pošte je oštećena. Sve su snimile nadzorne kamere koje će i te kako biti dobar trag u potrazi za lopovima.

Goran Hrvatin načelnik Općine Tinjan komentirajući eksploziju kaže da je ovo treći nasrtaj na bankomate u istoj zgradi koji su bili postavljeni samo na različitim pozicijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

- Izgleda da je lopovima ovo dobra i atraktivna pozicija i situacija za takav posao. Molio bih ljude koji to rade da se malo urazume i ne rade takve stvari u našoj općini – poručuje načelnik općine Tinjan. 

Slučajevi  takozvanih kontroliranih eksplozija kojima lopovi na identične načine doslovce raznose bankomate na Poreštini i šire u Istri kada bježe s pozamašnim plijenom i nisu neka rijetkost pa se stječe dojam da su lopovi u ovakvim drskim i bahatim nasrtajima na bankomate eksplozijama uvijek  korak ispred policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa