Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić teško opečen po licu u eksploziji u limarskom servisu

Benzin je počeo kapati iz spremnika auta na odjeću mladića i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para. Mladić je dobio opekline po licu i tijelu

Foto: DVD Ludbreg
20 komentara

U Svetom Petru je u srijedu došlo do eksplozije u autolimarskoj radionici. Očevidom je utvrđeno da su vlasnik (21) obrta i mladić (18), skidali rezervoar goriva automobila postavljenog iznad betonske jame za pregled vozila.

Mladić je bio u unutrašnjosti jame i skidao je gumena crijeva dovoda goriva te odvijao vijke s nosača spremnika.

Foto: DVD Ludbreg

Benzin je počeo kapati iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para. Mladić je dobio opekline po licu i tijelu. Požar se proširio na automobil koji je izgorio te na unutrašnjost radione u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima.

Foto: DVD Ludbreg

Hitna je mladića odvezla u bolnicu u Koprivnici. Teško je ozlijeđen. Dok je pomagao mladiću i izvlačio ga iz jame, opekline podlaktice je zadobio muškarac (45) koji je sam tražio liječničku pomoć u bolnici u Varaždinu.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-ova Ludbreg i Mali Bukovec, a materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, izvijestila je PU varaždinska.

Možda vas zanima i ovo:
Message