News

Komentari 49

FOTO Ovo je napadač (18) koji je ubio 19 učenika i dvoje odraslih u osnovnoj školi u Teksasu

FOTO Ovo je napadač (18) koji je ubio 19 učenika i dvoje odraslih u osnovnoj školi u Teksasu

On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner

19 učenika i dvoje odraslih poginuli su nakon pokolja koji se dogodio u Osnovnoj školi Robb u Uvaldeu, gradiću na jugozapadu Teksasa, piše ABC. Ubojica je 18-godišnji Salvador Ramos koji je učenik srednje škole u ovom gradu.

- Sumnjivac je također mrtav. Stravično i neshvatljivo ubio je 14 učenika i učitelja, rekao je za medije guverner Greg Abbot.

Ramos je navodno pucao u svoju baku prije nego što je ušao u školu gdje je počinio pokolj, rekao je Abbott. 

- On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner.

-  Kada roditelji odbace djecu u školu, očekuju da će moći pokupiti svoje dijete kada završi taj školski dan. A postoje i obitelji koje trenutno tuguju, dodao je. 

- Država Teksas tuguje s njima zbog stvarnosti da ti roditelji neće moći pokupiti svoju djecu.

Među ozlijeđenima su i dva policajca koji su bili na mjestu nesreće, rekao je Abbott. Rekao je kako njihove ozlijede nisu smrtonosne.

Gradonačelnik Uvaldea rekao je za Fox News kako je osumnjičeni pucao izvan škole te je zatim utrčao u nju. Osnovna škola Uvalde, ima 600 upisanih učenika, a nalazi se 100 kilometara istočno od meksičke granice i 130 kilometara zapadno od San Antonija.