News

Komentari 22

FOTO Potresne scene uplakanih roditelja ispred škole u Teksasu

FOTO Potresne scene uplakanih roditelja ispred škole u Teksasu

On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner.

Salvador Ramos (18) ubio je u poslijepodnevnim satima u utorak na okrutan način 14 učenika i jednog učitelja Osnovne škole u Uvaldeu u Teksasu.

- Sumnjivac je također mrtav. Stravično i neshvatljivo ubio je 14 učenika i učitelja, rekao je za medije guverner Greg Abbot. Okolnosti kako je napadač umro nisu još poznate javnosti. 

- On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner. 

U ovom trenutku, istraga nam govori kako je osumnjičeni radio sam, rekao je Pete Arredondo, šef policije Uvalde.  I dok policija provodi istragu, ispred škole skupljaju se članovi obitelji, ali i prijatelji, koji ne mogu sakriti tugu na licima. 

Shooting reported near elementary school in Uvalde, Texas Shooting reported near elementary school in Uvalde, Texas Shooting at a Texas elementary school, in Uvalde