Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
164 komentara

Gasio požar pa dobio kaznu za parkiranje: 'Hvala vam, policijo'

Bez obzira na sve, hrabri vatrogasci pozvali su građane da se suzdrže negativnih komentara. Radi se DVD-u kojem su lopovi krali gorivo i čiji se kamion nekoliko dana kasnije prevrnuo

Foto: snimio čitatelj 24sata
164 komentara

- Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo policiji Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, ironično su napisali vatrogasci DVD-a Bilice.

'TO NAM JE SVETA DUŽNOST' Krali im gorivo, prevrnuli su se kamionom, no ugasili su požar

Dok je jedan od njihovih dobrovoljnih vatrogasaca gasio požare koji su harali okolicom Šibenika, policija ga je kaznila za nepropisno parkiranje.

- Zapilili su kaznu našem vozaču Ediju Mikulandri koji je 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred DVD-a - prepričavaju zgroženi vatrogasci.

Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo P.U. ŠIBENSKO-KNINSKOJ koja je ZALIPILA KAZNU našem vozaču Ediju...

Objavljuje DVD BilicePonedjeljak, 29. srpnja 2019.

Ističu da je vatrogasac  uz to imao službenu oznaku na vjetrobranskom staklu 'VATROGASCI 193'.

Bez obzira na sve, hrabri vatrogasci pozvali su građane da se suzdrže negativnih komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zašto je vatrogasac dobio kaznu, pitali smo i nadležnu policijsku upravu.

- Dobili smo dojavu građanke da su tamo nepropisno parkirana vozila, a policija je među njima zatekla i vozilo vatrogasca - kaže glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Ipak, dodaje kako su, kad su saznali da se radi o vatrogascu, kontaktirali DVD.

- Utvrdit ćemo je li postojao valjan razlog zbog kojeg je nepropisno parkirao. Ako jest, poništit ćemo mu kaznu - tvrde u policiji.

Nekoliko se građana u međuvremenu ponudilo vatrogascu platiti kaznu.

Iako su se dobro pripremili za ovu vatrogasnu sezonu, vatrogasci DVD -av Bilice u medijima su nažalost često završavali zbog priča iz crne kronike.

Prvo su im provalili u rezervoar kamiona iz iz njega ukrali gorivo. Zlikovci su potom u njega ulili vodu.

VATROGASCI IZ BILICA: 'Ako nam kradete gorivo, onda barem nemojte ulijevati vodu'

- Zamolio bi ove što nam kradu gorivo iz kamiona da nam makar ne ulijevaju vodu u rezervoar jer su nas s tim dovoljno oštetili te nam ne moraju stvarati dodatnu štetu - napisali su vatrogasci drugog srpnja. Nažalost samo tri dana poslije momci su sletjeli kamionom s ceste dok su jurili na intervenciju u Vrpolju.

foto: DVD Bilice

- S obzirom da su naši članovi naš najvrjedniji resurs, najvažnije nam je bilo čuti da su Edi i Franko dobro, a što se tiče našeg kamiona Helmuta, unatoč ovom udarcu našim ambicijama, planovima, pa i mogućnostima, naš DVD ide dalje, a ovo za nas samo znači da će naša Tamara biti korištena više nego što smo planirali - napisali su vatrogasci.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message