News

Komentari 96

Gazda se u Kulmerovim dvorima vozika u minijaturnom autiću...

Gazda se u Kulmerovim dvorima vozika u minijaturnom autiću...

Ivica Todorić 'nestao' je sa svojih društvenih mreža, web stranica mu se ažurira, a on se, nakon što je optužnica stigla na Županijski sud, oglasio samo priopćenjem. U Kulmerovim je dvorima i rijetko izlazi u javnost

Dok u javnost izlaze detalji optužnice protiv Ivice Todorića, koja je prošlog tjedna stigla na Županijski sud u Zagrebu, Todorićeve društvene mreže i internet stranica, s kojih se Gazda učestalo obraćao, potpuno su zamrli.

POGLEDAJTE VIDEO: Gazda se relaksira u dvorcu

'Web stranica i društvene mreže se trenutno tehnički ažuriraju i biti će dostupne uskoro', poruka je s ekrana stranice ivicatodoric.hr.

Bivši gazda Agrokora se nakon objave detalja optužnice oglasio tek priopćenjem. No video snimka koju su snimili čitatelji 24sata pokazuje kako se prije pravne bitke koja mu slijedi Todorić u Kulmerovim dvorima relaksira vožnjom na neuobičajenom vozilu.

Kako doznaje tjednik Express, Ivica Todorić, iako su mu i dalje blokirani svi računi, ne želi se preseliti u manji stan iako je dvorac teško održavati i plaćati. Kako su mu računi blokirani, za pretpostaviti je da mu pomažu ili djeca ili tajanstveni prijatelji koji su mu financirali i skoro godinu dana boravka u Londonu prije nego što je izručen u Hrvatsku.

Dvorac u kojem su se nekad održavali privatni partiji sad je tih. Nekad se nitko nije ni približavao, a kako se nalazi u slijepoj ulici nedaleko od popularnog polazišta planinara u Šestinama, u toj ulici se nekad nije moglo ni parkirati. Dobili bi upozorenje od zaštitara i posluge. Sad je ulica vikendom ispunjena automobilima, a samo masivna metalna vrata i tek pokoje svjetlo na prozorima podsjećaju da je nekad najmoćniji čovjek Hrvatske još tamo. 

Ali je prilično usamljen. Do prije sloma Agrokora u dvorcu je živjela cijela dinastija. Sin Ante s tadašnjom suprugom Martinom i djecom, kći Iva s tadašnjim suprugom i suoptuženikom Hrvojem Balentom, te sin Ivan sa suprugom. Sve je bilo puno posluge, a nisu morali ići ni u kupnju. Kako otkrivaju detalji optužnice, sve njihove troškove plaćao je Agrokor. Od same kupnje dvorca pa do njegova uređenja, ali što je banalno, čak i do špeceraja. Bilo je dovoljno podići telefon i sve je stizalo. A ako je negdje trebalo dalje skočiti, tu je bio privatni helikopter. 

Ivica Todorić i supruga Vesna su ipak promijenili navike. Nema više posluge, pa se supruga Vesna sama spušta na tržnicu na Britancu po špeceraj. On medije izbjegava u širokom luku. 

 

 

Najčitaniji članci