News

Komentari 9

Glavni tajnik HDZ-a: Odbacujem optužbe Đerek o meni, lažne su

Glavni tajnik HDZ-a: Odbacujem optužbe Đerek o meni, lažne su

Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić u utorak je poručio na Twitteru kako "s indignacijom odbacuje optužbe Maje Đerek" vezane uz njega ustvrdivši da su te optužbe lažne

"S indignacijom odbacujem optužbe gđe. Maje Đerek o meni iz jednog jednostavnog razloga - jer su lažne. Ne znam zašto me i u dogovoru s kim nastoji neutemeljeno ocrniti, ali je pozivam, ako me nastavi klevetati, da se suočimo na poligrafu", napisao Katičić u tweetu.

Kratko se osvrnuo i na izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koji je danas rekao da bi Vlada trebala pasti ako je istina samo pola onoga što tvrdi nekadašnja zaposlenica u Državnim nekretninama Maja Đerek o pogodovanju u toj državnoj tvrtki.

"Na Milanovićev novi izljev uvreda, mržnje i prizemnih laži ne bih trošio odviše riječi. Jasno je da se koristi i najprljavijim sredstvima samo kako bi pokušao naštetiti HDZ-u i Vladi RH, ali i skrenuti pažnju sa svojeg političkog i moralnog posrnuća", ustvrdio je Katičić i dodao: "Jedino mi još nije jasno radi li sve to uslijed dubokih kompleksa ili agende. Ili jednog i drugog".

"Ako već teatralno traži ostavke zbog tobožnjeg 'kriminala', neka bude frajer te podnese kaznene prijave protiv mene i svih drugih koji su meta njegove mržnje", naveo je Katičić.

Mediji prenose da je Đerek Katičića apostrofirala kao osobu koja je pokušavala intervenirati za pojedine korisnike državnih prostora.

Zviždačica i bivša zaposlenica Državnih nekretnina Maja Đerek jučer je završila s davanjem iskaza istražiteljima Uskoka nakon što je prijavila nezakonitosti s nekretninama u državnom vlasništvu pri čemu je prozvala i ministra obrane Marija Banožića koji je u potpunosti odbacio optužbe. I dok je Đerek u izjavi nakon ispitivanja u tužiteljstvu ostala pri javno izrečenim optužbama, Banožić koji je ranije bio ministar državne imovine, izjavo je novinarima da ona nije zviždačica već "zviždaljka" interesne skupine.

Najčitaniji članci