Obavijesti

News

Komentari 12

Glumio da je žrtva otmice kako bi platio dugove prostitutkama

Harold Santiago Osorio Garzon (23), bio je stalni posjetitelj bordela u Medellinu, gdje je za alkohol i usluge prostitutki ostao dužan 11 milijuna peza (3.800 dolara)...

VIDEO

Mladi vozač Ubera je, shvativši da nema dovoljno novca da plati dugove u javnoj kući u Kolumbiji, odglumio otmicu tražeći otkupninu od vlasnice automobila kojim je taksirao.

Harold Santiago Osorio Garzon (23), bio je stalni posjetitelj bordela u Medellinu, gdje je za alkohol i usluge prostitutki ostao dužan 11 milijuna peza (3.800 dolara), priopćio je u petak ured državnog odvjetnika.

Kako nije mogao namiriti dug, pokušao je iznuditi novac od vlasnice automobila koji je unajmio kao taksist, rekao je novinarima Wilson Pardo, načelnik policije u okrugu Antioquiji, kojega je Medellin glavni grad.

Mladić joj vlasnici rekao da njegovi otmičari traže 15 milijuna peza (5.200 dolara) za njega i za automobil te joj zakazao sastanak u ulici u četvrti Belen u Medellinu kako bi mu predala novac.

No vlasnica je sve dojavila policiji. Kada je Osorio "stigao na dogovoreno mjesto s trojicom navodnih otmičara i pobjegao s novcem" policija se dala u potjeru za njima i uhvatila ih, rekao je državni odvjetnik.

Istražitelji su otkrili da mladi vozač nije bio otet i da je automobil ostao u bordelu kao "jamstvo" naplate duga, a trojica muškaraca su zapravo utjerivači koji su ga pratili kako bi platio dug. 

Osorio je optužen za pokušaj iznude i smješten u zatvor u Rionegru, blizu Medellina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.