Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Gradonačelnik obećava plaće; Kovačević: Odje**te sitne duše

Zadarska policija istražuje je li bivša direktorica lokalnog radija Nikolina Kovačević namjestila nagradnu igru u povodu izmišljene 30. obljetnice radija koji ima tri godine manje. Uz to tvrtka je završila u dugu i blokadi

Foto: Pixsell/Screenshot/Facebook
30 komentara

Grad Biograd neće odustati od Radija BnM. Situacija u kojoj se sada nalazi deset zaposlenih djelatnika, a koji od ljeta nisu primili plaće, bit će uskoro riješena. U sklopu rebalansa gradskog proračuna, o kojem će biti riječ na sjednici Gradskog vijeća krajem idućeg tjedna, pokrit ćemo troškove za njihove plaće i one će im sve biti isplaćene. Radi se o iznosu od oko 300 tisuća kuna, rekao je za Zadarski.hr gradonačelnik Biograda Ivan Knez. 

Podsjetimo, zadarska policija istražuje je li bivša direktorica lokalnog radija Nikolina Kovačević namjestila nagradnu igru u povodu izmišljene 30. obljetnice radija koji ima tri godine manje. Sporne su nagrade koje su navodno otišle majci njenog nevjenčanog supruga te skuter koji je dobila majka pročelnice u gradskoj upravi.

SKANDAL U BIOGRADU NA MORU Namjestila nagradnu igru? 'Ne, nisam. To ni nije moja svekrva'

Ivan Knez je za Zadarski ispričao i kako su zaposlili Kovačević. Kaže da se jedina prijavila na natječaj te da su oni htjeli promijeniti rutinu i dodati nove sadržaje, a da im je cilj bio turistička televizija. 

- Procijenili smo da takvi medijski projekti ovdje imaju smisla. Trebali smo nekoga tko ima viziju razvoja medija na ovom području, a ona je to ponudila. Mi smo se kao osnivači složili da ćemo podržati njene zamisli, ali vidite i sami kako su se stvari na kraju razvile - rekao je Knez. Uz spornu nagradnu igru, nakon Kovačević radio je ostao u minusu od 800.000 kuna s blokiranim računima.

Knez tvrdi da je skupština upozoravala direktoricu da vođenje poslovnih knjiga prepusti tvrtki koja to radi i za grad, ali navodi da je ona našla neki drugi knjigovodstveni servis. Tvrdi i da si je, iako joj je plaća bila 10.000 kuna, Kovačević isplaćivala još 2000 kuna. Dodaje da je trenutno na radnom mjestu novinara i da joj je s tim u skladu smanjena plaća.

Sinoć je na Facebooku cijelu situaciju komentirala i prozvana Kovačević koja tvrdi da su plaće trebale biti riješene s isplatom godišnjih ugovora, ali da su to, navodi, osnivači zabranili. 

- Izvlačenje je održano pred punom plažom i baš me zanima kako se to namješta nagradna igra. Oni koji znaju neka mi kažu, da znam za drugi put kad će biti u igri auto od bar pola milijuna kuna - napisala je i u svom nabrajanju poručila još "odje**te sitne duše i politički dupelizci".

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message