Obavijesti

News

Komentari 37

GTA Novska, 2. dio: Manijak u jednoj noći ukrao tri auta pa divljao s njima, u pritvoru je

GTA Novska, 2. dio: Manijak u jednoj noći ukrao tri auta pa divljao s njima, u pritvoru je

Mladić (27) s prvim se ukradenim autom zabio u stablo. Drugog je ostavio u blatu, a trećeg na parkiralištu. Sve u jednoj noći. A prije sedam godina u jednoj je noći ukrao pet automobila. Inspirirala ga je igra GTA

VIDEO

Prije sedam godina objavili smo vijest o mladiću (20) kod Novske koji je pijan u jednoj noći ukrao pet automobila i bježao policiji. Inspiraciju za krađu imao je u videoigri Grand Theft Auto (GTA).

Nakon sedam godina stiže nastavak, GTA 2, jer manijak je u noći na četvrtak ukrao tri automobila, od kojih je dva razbio. 

Kako smo doznali, prvi auto ukrao je ženi koja je netom prije toga iz njega izvadila dvoje djece, od kojih je jedno spavalo. Na kraju sumanutog pohoda vratio se na mjesto gdje je ukrao prvi auto i gotovo je pregazio njezinog supruga. 

S prvim autom zakucao se u stablo, drugog je ostavio u blatu, a trećeg na parkiralištu. 

Policija nam je potvrdila priču.

Objavili su kako za sve sumnjiče 27-godišnjaka koji je imao 0.86 promila alkohola u krvi. U pritvoru je, a sumnjiče ga za tri kaznena djela Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. 

Kako smo doznali, nakon cjelonoćne drame, otišao je doma mami na počinak.

Uhitili su ga ujutro kad se spremao na posao.

Priopćenje policije:

Zbog sumnje u počinjena tri kaznena djela Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari dovršeno je kriminalističko istraživanjem nad 27-godišnjakom. On je u srijedu, 6. listopada, u noćnim satima, u mjestu Nova Subocka, na novljanskom području, ušao u nezaključano osobno vozilo 39-godišnjeg vlasnika, kojeg je pomoću ključa stavio u pogon i odvezao se do mjesta Kozarice, gdje je uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor i udario u stablo, nakon čega je vozilom napustio mjesto prometne nesreće. Potom je također zbog neprilagođene brzine, po izlasku iz zavoja, udario u propisno parkirano vozilo, napustio mjesto događaja i nedugo nakon toga ostavio vozilo. Zatim je u mjestu Kozarice, ušao u nezaključano osobno vozilo 31-godišnjeg vlasnika kojeg je stavio u pogon i s kojim se odvezao u blizinu mjesta Lipovljana, nakon čega je ušao u nezaključano osobno vozilo 43-godišnjakinje s kojim se odvezao do mjesta Nova Subocka i ostavio vozilo na parkiralištu. Osumnjičeni je uhićen, a izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 0,86 promila. On je zbog počinjenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će zbog prometnih nesreća protiv njega biti podnijet obavezni prekršajni nalog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa