Obavijesti

News

Komentari 22

'Gugi s nama igra nogomet, a s mamom i tatom popije i kavu!'

'Gugi s nama igra nogomet, a s mamom i tatom popije i kavu!'
15

Nisu se ni nadali da bi mogli imati guska. Svi su ga mazili i pazili. Gusak s mamom i tatom pije kavu, s Marinom igra nogomet, a sa Sari i Lani često pozira za fotografiranje. Svima je Gugi prava atrakcija

VIDEO

Izlegao se ispod kvočke, igra nogomet, pije kavu i živi praktički s ljudima. Gusak Gugi je vrlo vjerojatno najneobičniji ljubimac, ali obitelj Stegić iz Đakova, koji su mu vlasnici, kažu da je njima najdraži i obožavaju ga.

POGLEDAJTE VIDEO: Gusak Gugi igra nogomet i druži se s obitelji Stegić

Pokretanje videa...

Gusak Gugi 01:09

Gusak je odrastao u blizini samog centra grada u pravom malom vrtnom raju obitelji Stegić. Tamo se o gusku, zečevima, kokošima, macama i psima brinu mama Marina (36), tata Saša (41) te djeca Sara (12), Lana (15) i Marin (9). Nismo ih ni trebali pitati koja životinja u dvorištu im je najdraža. Odmah se vidjelo da je to - gusak Gugi.

- Gugi je u naše živote ušao sasvim slučajno. Moja mama je odlučila donijeti veće jaje za jelo. Kako smo imali kvočku koja već sjedi na jajima, eksperimentalno smo među ta jaja stavili i ovo koje je donijela moja mama. Nismo mislili da će se išta dogoditi - ispričala nam je Marina i nastavila.

- Svi pilići su se bili izlegli, a to veliko jaje je ostalo i skoro sam ga i bacila. Kad ono neobičan zvuk ispod koke. Djeca odmah skočila i sretna počela vikati da se nešto rodilo. Odmah je dobio ime Gugi - dodaje Marina.

Othranili su ga s pilićima, ali su ga ipak morali držati i u kutiji. Djeca su mu donijela i plišanu igračku kako ne bi bio usamljen.

Međutim, danas nije sam. Živi uz svoje prijatelje mačku, psa, kokoši i zečeve, ali kako je djeci on najdraži prijatelj, tako su i njemu djeca najdraži prijatelji.

- Mi se stalno družimo. Čak igramo i nogomet. Ja njemu gurnem loptu i on je meni glavom gurne nazad. Uz mamu i tatu pije čak i kavu - ispričao nam je mali Marin.

Sa svojim ljubimcem guskom pozirao je i za fotografiranje. A guska je obitelj Stegić za fotografiranje posebno uredila. Naime, na svoje bijelo perje dobio je - leptir mašnu pa je izgledao kao pravi gospodin. Nije to prvi puta, nedavno su na natjecanju ljubimaca Radija Tranzistor osvojili nagradu pa su gusku za tu čast stavili kravatu. Zbog toga je gusak Gugi prava atrakcija u Đakovu.

- Drago mi je što imamo toliko životinja. Znamo kada ih treba hraniti i brinuti o njima. One nam daju nekakve obveze i onda nam je lakše malo - ispričale su sestre Lana i Sara koje se također druže s guskom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa