Obavijesti

News

Komentari 0

HAK objavio: Zbog olujnog vjetra zatvorena dionica na A1

HAK objavio:  Zbog olujnog vjetra zatvorena dionica na A1
1

U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska i Sumartin-Makarska, brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak i katamaranske linije Mali Lošinj – Cres – Rijeka i Novalja – Rab – Rijeka

VIDEO

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvoreni su autocesta A1 od Sv. Roka do Posedarja  (obilazak za osobna vozila je preko Gračaca, Obrovca i Karina, a za ostale skupine preko Knina i Kistanja); DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorene su A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar); Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene; DC1 Borje-čvor Udbina-Klapavice i DC27 Gračac-Zaton Obrovački.

U Zagrebu i Splitu palo nekoliko stabala na ceste i aute, u Senju naleti bure od 153 km/h
U Zagrebu i Splitu palo nekoliko stabala na ceste i aute, u Senju naleti bure od 153 km/h

Na brzoj cesti DC1 Solin-Klis zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na Krčkom mostu, autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog povećane gustoće prometa tijekom dana povremeno se vozi uz kraće zastoje na pojedinim dionicama autocesta, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Gužve na autocesti: Kod Otočca velika kolona zbog prometne
Gužve na autocesti: Kod Otočca velika kolona zbog prometne

Na Jadranskoj magistrali (DC8) povremeno se vozi usporeno na području Kaštela, Omiša, Podgore, Podace, Komarne, Solina i Zatona (Dubrovačko-neretvanska županija).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska i Sumartin-Makarska, brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak i katamaranske linije Mali Lošinj – Cres – Rijeka i Novalja – Rab – Rijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca