News

Komentari 0

HAK: Zbog olujnog vjetra zatvorena autocesta A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu

HAK: Zbog olujnog vjetra zatvorena autocesta A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu

Zbog prevrnutog teretnog vozila kod Obrovca za sav promet zatvorena je dionica DC27 Obrovac-Benkovac u oba smjera

Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama Gračac-Obrovac-Karin), Jadranska magistrala Senj-Sveta Marija Magdalena, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Zabrana za I. skupinu vozila je na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog, državnim cestama između Vaganačkog mosta i Borja te od Udbine do Gračaca, između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo, između mjesta i čvora Križišće i lokalnoj cest Kraljevica-Križišće.

Zabrana za I. i II. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikli, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom) je na autocesti A7 između čvorova Rijeka Istok (Draga) i Šmrika te Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te na Krčkom mostu.

Zbog prevrnutog teretnog vozila kod Obrovca za sav promet zatvorena je dionica DC27 Obrovac-Benkovac u oba smjera. Obilazak je državnom cestom Gračac-Otrić-Pađene-DC59 Kistanje i obratno.

Od 09,15 sati za sav promet otvorena je autocesta A6 između čvorova Delnice i Kikovica.

Najčitaniji članci