Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

HEP vas poziva na GREEN RUN utrku

Na današnjoj konferenciji za medije u hotelu Antunović u Zagrebu predstavljena je druga po redu GREEN RUN utrka

Foto: Green Run

GREEN RUN je najveća rekreativna utrka za održivi razvoj u Hrvatskoj koja će se održati 06.10.2019, na zagrebačkom Jarunu.  Prijave su besplatne na www.greenrun.hr,a sve registrirane sudionike očekuju poklon paketi naših sponzora. Veliko hvala HEP-u koji je prepoznao vrijednost ovog projekta i podržao ga drugu godinu za redom; izjavila je organizatorica utrke gđa.Iva Božić.  Ovogodišnjom utrkom organizatori skreću pažnju na štetnost jednokratne plastike o kojoj smo postali ovisni a koja ima ozbiljne posljedice za okoliš. Poručuju da plastiku koju ne možete ponovno upotrijebiti ne koristite.

Foto: Green Run

Utrku je podržala aktualna Miss Earth Croatia za 2019. godinu Nera Nikolić koja je poručila; Vrijeme je da napravimo promjene te je pozvala sve da se prijave na Green Run utrku uz moto utrke: Zajedno trčimo #ZAPRIRODU i recimo #STOPPLASTIC.

Uz sportski, sve posjetitelje očekuje i bogati gastronomski te zabavni program. Geen Run utrka objedinjuje dvije utrke: prva dječja namijenjena djeci starosti od 3-10 godina, trči se na 300m i počinje u 11h  te rekreativna (muško-ženska) utrka  koja počinje u 12h i trči se na 6000m.

Voditelj, plesač i animator Tomislav Tržan  vodit će DISCO zagrijavanje uoči dječje i rekreativne (muško-ženske) GREEN RUN utrke. Disco zagrijavanje je spoj svih ljubavi jednog modernog sportaša natjecatelja ili rekreativca koji voli muziku, prirodu i sport. Tomislav je spojio jednostavne plesne disco pokrete s disco hitovima i koreografski ih prilagodio svim dobnim skupinama. Još je tome dodao i šaljivu odnosno stand-up notu pri objašnjavanju povijesti nastajanja tih disco pokreta te će se svi posjetitelji  uz ples i glazbu dobro zabaviti i nasmijati.

Voliš živjeti zdravo, a želiš li živjeti pametno? Prijavi se na GREEN RUN utrku već danas. Vidimo se na Jarunu!
 

Tema: Promo sadržaj

Message