News

Komentari 0

Hitnjaci zatražili izvanrednu smjenu Grbe-Bujević, ona potvrdila: Ne razmišljam o tome

Hitnjaci zatražili izvanrednu smjenu Grbe-Bujević, ona potvrdila: Ne razmišljam o tome

Hrvatski sindikat hitne medicine i inicijativa Hitna uživo 194 otvorenim pismom su od ministra zdravstva Vilija Beroša zatražili izvanrednu smjenu Grbe-Bujević. Ne pridajem tome neku važnost, rekla je

Ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević danas je na obilježavanju Nacionalnog dana hitne medicinske pomoći potvrdila kako ne razmišlja dati ostavku.

- Nema, ne razmišljam o tome. Pred nama su brojni projekti kojima se intenzivno bavimo, sve za dobrobit pacijenata i djelatnika koji rade u sustavu - rekla je.

Na pitanje o otvorenom pismu koje su Hrvatski sindikat hitne medicine i inicijativa Hitna uživo 194 poslali ministru zdravstva Vilija Beroša i zatražili njezinu izvanrednu smjenu kaže da se za tu temu još uvijek nisu čuli.

- Ne pridajem tome neku važnost, djela govore više od riječi - kazala je.

Podsjetimo, Hrvatski sindikat hitne medicine i inicijativa Hitna uživo 194 otvorenim pismom su od ministra zdravstva Vilija Beroša zatražili izvanrednu smjenu Grbe-Bujević. Tvrde da ravnateljica godinama sustavno zanemaruje potrebe pacijenata, građana, djelatnika i vlade.

Najčitaniji članci