News

Komentari 101

HNS: Škoro je pjevač opasnih namjera, zaslužio je srednji prst i kaznenu prijavu za prijetnju

HNS: Škoro je pjevač opasnih namjera, zaslužio je srednji prst i kaznenu prijavu za prijetnju

Svojom izjavom o silovanim ženama i pobačaju Škoro je izazvao buru reakcija žena na društvenim mrežama koje su mu uzvratile pokazivanjem 'srednjeg prsta'

Nakon posljednjih poruka čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore ženama, pa i bivšoj predsjednici predsjednica Kolindi Grabar Kitarović "da mogu mahati prstima, ali kad dođe na vlast da će dobiti po tim prstima", ponovno je izazvao reakcije.

 

- Maske su sada potpuno pale, Škoro je pjevač opasnih namjera koji sada u totalitarnom tonu prijeti svim ženama! Ne samo da je zaslužio srednji prst nego i kaznenu prijavu za prijetnju i zastrašivanje - reagirali su iz HNS-a.

I iz HNS-a imaju poruku za čelnika Domovinskog pokreta.

- Milo moje, imamo i jednu lošu vijest za tebe. Naše dame, od Žane Gamoš koja je započela lavinu sa srednjim prstom do Blaženke Divjak koja jasno osudila tvoje sadističke ispade, su neustrašive. Žene u Hrvatskoj za razliku od tebe žive u 21. stoljeću i zato će ti žene, 5.7. na izborima, pokazati srednji prst - poručili su iz HNS-a.

Podsjetimo, Škorina izjava da bi "silovane žene, koje su zatrudnjele tijekom zlostavljanja, trebale s obiteljima dogovoriti što učiniti" izazvala je bijes i lavinu reakcija žena pa i bivše predsjednice države. Škoro je reagirao i na srednji prst koje su mu žene uputile kao odgovor na njegove ranije izrečene stavove.

- Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima. Također je nadodao kako smatra kako se radi o vrlo vulgarnim potezima - odgovorio je Škoro na poruke brojnih žena.