Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
98 komentara

Hoće li ga spasiti? Još uvijek se nadaju da je dječak (2) živ...

Španjolska: Spasioci su u utorak izbušili paralelnu rupu do dubine od 60 metara, a zadnjih nekoliko metara ručno će iskopati poseban tim rudara. Ne smiju se koristiti eksplozivom, jer prijeti urušavanje...

Foto: REUTERS
98 komentara

Španjolski spasioci nadaju se da će danas doći do dječaka Julena (2) koji je prije devet dana pao u bunar dubok 110 metara i širok tek 25 centimetara, zbog čega nitko odrastao ne može do njega. Vjeruje se da je mališan zapeo na dubini od 72 metra, javljaju strani mediji.

Mountain rescue firefighters walk past a piece of a drill on a road in Totalan | Autor: JON NAZCA Foto: JON NAZCA

Spasioci su u utorak na području Malage u Španjolskoj izbušili paralelnu rupu do dubine od 60 metara, a posljednjih nekoliko metara ručno će iskopati poseban tim rudara. Zbog opasnosti od urušavanja ne smiju se koristiti eksplozivom.

People comfort each other on a road after leaving the area where Julen, a Spanish two-year-old boy who fell into a deep well four days ago in Totalan NADAJU DA JE JOŠ ŽIV... Utrka s vremenom: Kako doći do dječaka u bunaru od 110 m?

Tvrdoća tla znatno je usporila bušenje dodatnog kanala kojeg su trebali završiti još u ponedjeljak.

Ipak, i dalje tinja nada da je dječak još živ... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Miner rescue team stands next to steel tubes after failing the placement of them into the drilled well at the area where Julen fell into a deep well in Totalan | Autor: JON NAZCA Foto: JON NAZCA

- Samo roditelji mogu to razumjeti što nam se događa i kako se osjećamo. Slomljeni smo - rekao je novinarima otac Julena.

DJEČAK (2) JE NA DUBINI OD 110 METARA Jedan sin umro od srca, drugi pao u bunar: 'Slomljeni smo...'

Dječak je šetao i igrao se s roditeljima Joseom i Vicky (29) na posjedu njihovih rođaka kada je pao u bunar pored grada Totalana. 

Već su izgubili jednog sina

- Sada vidimo malo svjetla, osjećamo se mrtvi, no nadamo se da će nam anđeo naše dijete vratiti živo - rekao je otac Jose (29) dok se borio sa suzama. Dok je govorio o anđelu mislio je na Olivera, sina koji je umro 2017. godine od srčanog udara dok su se šetali plažom. Imao je jedva tri godine. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message