News

Komentari 0

Htjela je ubiti svoju kćer (2) jer se muž htio rastati od nje, pa ga lažno optužila? Digli optužnicu

Htjela je ubiti svoju kćer (2) jer se muž htio rastati od nje, pa ga lažno optužila? Digli optužnicu

Okrivljenu se tereti da je 16. ožujka 2022. u vikendici kćerkicu rođenu 2020. bacila na pod nakon čega je policiji lažno prijavila kako je nju i dijete pokušao ubiti njezin suprug

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjakinje koja je u ožujku ove godine pokušala ubiti svoju dvogodišnju kćer nakon čega je za to lažno optužila supruga.

Okrivljenu se tereti da je 16. ožujka 2022. u vikendici kćerkicu rođenu 2020. bacila na pod nakon čega je policiji lažno prijavila kako je nju i dijete pokušao ubiti njezin suprug.

Kako su od mještana tada doznali lokalni mediji, svemu je prethodila bračna svađa, jer joj je suprug navodno dao do znanja da se namjerava rastati od nje. Okrivljena je nakon pokušaja ubojstva, svoje ozlijeđeno dijete odvela u bolnicu i slagala da ga je ozlijedio suprug nakon čega ga je policija i uhitila. No, ubrzo je ipak priznala istinu i suprug je pušten iz pritvora, a ona zadržana.

Djevojčica je nekoliko dana bila na liječenju u Zagrebu, a potom je nastavila živjeti s ocem.

Okrivljena se još se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo joj boravak u njemu zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.