Obavijesti

News

Komentari 41

I bogati znaju plakati: Zvijezde su omiljena meta drskih lopova

I bogati znaju plakati: Zvijezde su omiljena meta drskih lopova
5

POKRADENI Za razliku od bande Bling Ring koja je krala celebrityje jer su bili očarani njihovim uspjehom, naši kriminalci pljačkaju samo kako bi napunili džepove

VIDEO

Paris Hilton je bila idealna meta jer je glupa. Ključ je držala ispod otirača pa smo lako ušli na njeno imanje, rekao je član Bling Ring bande Nick Prugo.

Sedmero losanđeleskih tinejdžera, fasciniranih glamuroznim životom, krali su 2009. po domovima zvijezda. Oskarovka Sofia Coppola (42) ovjekovječila je njihovu sudbinu u filmu “Bling Ring” koji se prikazuje u kinima. Opsjednuti celebrityjima, većinu ukradenih predmeta čuvali su kao trofeje. Iako lopovi ne mogu očekivati takav luksuz kod naših zvijezda, nije da se nisu počastili.

- Nemojte mi razbijati prozore. Ključevi vas čekaju ispod stupića. Nemojte se ni truditi otvoriti sef jer sam ga osigurao armiranim betonom - napisao je 2010. na ceduljicu koju je okačio na vrata trener Miroslav Ćiro Blažević (78) lopovima koji su mu pet puta provalili u vikendicu u Kraljevici.

Nisu dirali medalje i tehniku, ali su mu popili pivo i Chivas te ukrali tri majice. Ćiro ni danas nema protuprovalni alarm, a nakon što im se prijateljski obratio, nisu se više vraćali.

Paris Hilton

Bogatoj nasljednici banda Bling Ring ukrala je bunde, nakit i kokain. Starleta je tek dva mjeseca nakon toga otkrila da je opljačkana.

Banda Bling Ring

Dovitljivi losanđeleski tinejdžeri 2009. godine pokrali su iz domova zvijezda garderobu, nakit i stvari vrijedne više od 17 milijuna kuna. 

Ćiro Blažević

Nogometnom treneru lopovi su pet puta provalili u vikendicu u Kraljevici. Odmarali su se u krevetu te mu popili pivo i viski.

'Ukrali su mi Audi vrijedan 500.000 kn'

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (24) dugo će pamtiti 2010. godinu. Nakon povratka kući sa stadiona Gerlanda, gdje je igrao kao branič Lyona, neugodno se iznenadio.

Lopovi su mu iz stana odnijeli televizor, kompjutor, mobitele i dizajnersku odjeću. Ukrali su mu i Audi A5 vrijedan 500.000 kuna, a u njemu su bili Dejanovi dokumenti i bankovne kartice. Sportaši su česta meta kriminalaca. Te godine okraden je i stan Ivana Rakitića (25). Nikola Pokrivač (27), vrativši se kući u Zagreb, shvatio je da je ostao bez robe u vrijednosti od 50.000 kuna. Drski lopovi nikad nisu uhvaćeni.

- To je kao da mi je netko ukrao noge - rekao je pjevač Zdravko Škender (63) kad su mu 2010. godine s parkirališnog mjesta na zagrebačkom Borovju ukrali invalidska kolica vrijedna oko 20.000 kuna.

Iako je sumnjao na susjeda, dva dana nakon što su mediji objavili vijest o krađi, neimenovani se muškarac pojavio na vratima njegova stana i vratio mu kolica. Pronašao ih je na livadi ispred zgrade u Folnegovićevu naselju, gdje su se s njima igrala djeca. Tonyja Cetinskog (44) lopovi su 2009. godine oštetili za 100.000 kuna. Kriminalac je upao u kuću pjevačeve biše punice Jadranke u Lučkom te mu ukrao satove i novac.

Premijera predstave “Moje srce kuca za nju” 2010. godine u HNK Rijeka ostavila je skupini Montažstroj gorčinu u želucu. Naime, izvođačice su pokrali prije predstave. Nestali su im novčanici, a zvijezdi sapunica Ani Vilenici (33) i laptop. Do krađe je došlo jer garderoba nije bila zaključana.

Tony Cetinski 

Kriminalac je upao u kuću pjevačeve bivše punice i opelješio ga. Dva dana nakon toga netko im je zapalio čemprese ispred imanja.

Vilenica i Stunić

TV voditeljici Ani Stunić i glumici Ani Vilenici lopov je ukrao novčanike iz garderobe HNK-a. Zbog ljutnje su jedva odigrale predstavu. 

Zdravko Škender

Pjevaču su četiri puta ukrali invalidska kolica vrijedna 20.000 kuna. Za otimačinu su vjerojatno odgovorni lokalni huligani.

Goran Karan 

Nije nadrapao splitski pjevač zbog slave, nego njegov sin Roko (23). Lopov (14) u splitskom Đardinu ukrao mu je novčanik s novcem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.