News

Komentari 1

I čitatelji 24sata pratili dolazak Georgea Busha

I čitatelji 24sata pratili dolazak Georgea Busha

Dolazak američkog predsjednika obilježile su gužve na zagrebačkim prometnicama. Kolona se na obilaznici protezala kilometrima, pričaju čitatelji

Naši čitatelji pratili su dolazak američkog predsjednika otkad se zrakoplovom Air Force One približavao zračnoj luci. Veliki avion, kako ga opisuje naš čitatelj Krešimir, nije promaknuo njegovu objektivu. Krešimir Beljo slikao je Air Force prilikom slijetanja iz svojeg dvorišta u Donjoj Lomnici kraj V.Gorice.
- Ovakva grdosija ne može se uspoređivati s našim avionima, a doživljaj je u najmanju ruku bio bučan - priča Krešimir.
Brojni vozači na zagrebačkim cestama nisu bili oduševljeni rigoroznom regulacijom prometa. U cijelom Zagrebu i oko njega stvarale su se kolone vozila. Tomislav Vojvoda mosta s je slikao gužvu na Zagrebačkoj obilaznici.
- Koloni kamiona i automobila nije se nazirao kraj - tvrdi Tomislav.
Iznervirana gužvom koja se stvorila zbog dolaska Georgea Busha, vozačica se VW Polom htjela 'preseliti' u druga dva traka. Muku joj je zadala travnata površina koja dijeli cestu. U neuspjelom pokušaju izbjegavanja prometnog čepa na Slavonskoj aveniji slikala ju je naša čitateljica J.R.
- Trudila se popeti se na travu, ali jednostavno nije mogla, pa je odustala i vratila se u svoj trak. Izašla je iz auta i nervozno gledala u dugačku kolonu. Ostali vozači cijelo su joj se vrijeme smijali - priča J.R.

Najčitaniji članci