News

Komentari 2

I Šimun uz Kiaru: 'Nadamo se da će i ona uskoro trčati ovuda! Sretno, malena, uz tebe smo!'

I Šimun uz Kiaru: 'Nadamo se da će i ona uskoro trčati ovuda! Sretno, malena, uz tebe smo!'

Danas smo završili jedno veliko poglavlje u našim životima, Lav je sletio i pretrčao aerodrom u Zagrebu uzduž i popreko. Mala Kiara danas je na tom istom aerodromu otišla u daleku Ameriku primiti lijek, započinje status Šimunova mama...

Majka Šimuna Stojanovića iz Županje objavila je fotografije s aerodroma i objavila status podrške malenoj Kiari koja je otišla na liječenje u Ameriku.

Malenog Šimuna Hrvatska zna po borbi za prve korake nakon što su mu liječnici zbog bolesti odrezali lijevu nogu.

- Danas smo završili jedno veliko poglavlje u našim životima, Lav je sletio i pretrčao aerodrom u Zagrebu uzduž i popreko. Mala Kiara danas je na tom istom aerodromu otišla u daleku Ameriku primiti eksperimentalni lijek koji će joj spasiti život… Nadu nam je dala vaša velikodusnost i nesebičnost… Stavljamo je u molitve i nadamo se da će i ona uskoro protrčati istim mjestima na kojima je danas Šima trčao! Sretno malena! - napisali su na Facebook grupi Šimunov korak.

- Božić neka nam svima donese zdravlje,ljubav, sreću i blagostanje! Nas Božić je već danas započeo… Sve vas volimo! - zaključili su.

Podsjetimo, Kiara Goršić, sedmogodišnja djevojčica iz Šibenika zajedno sa svojom mamom, tatom i sestrom Vitom jutros u 6.20 sati poletjela je za San Francisco. Malenu Kiaru tamo su primili na eksperimentalno liječenje koje bi joj trebalo pomoći da se izbori s agresivnim tumorom na mozgu.

Najčitaniji članci