News

Komentari 27

Iako je fotografiju izbrisala, Novak Srzić se hvali: 'To se zove promocija, hvala Mozambiku!'

Iako je fotografiju izbrisala, Novak Srzić se hvali: 'To se zove promocija, hvala Mozambiku!'

Bivša novinarka te aktualna direktorica Turističke zajednice grada Makarske i dalje odbija priznati grešku za 'mozambijsku Makarsku' te ju pokušava prikazati kao svoju briljantnu ideju...

Podsjetimo, Hloverka Novak Srzić prije nekoliko je dana na svojem Facebook profilu objavila fotografiju idilične plaže, uz opis: 'Usprkos antifa kaosima i svim virusima... Ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite... Makarska rivijera.' Na kraju je stavila i srce. 

Nije trebalo dugo, a komentatori su shvatili što je posrijedi - fotografija plaže iz Mozambika. Umjesto da prizna grešku, ona se opravdala kako je fotografiju vidjela na profilu prijateljice i, znate kako to ide, jedna je stvar vodila drugoj - Mozambik je postao Makarska rivijera. 

Bivša novinarska u međuvremenu je postala 'hešteg' na Twitteru pa su ljudi počeli objavljivati svoje fotografije iz inozemstva, uz poruke o 'predivnoj Hrvatskoj'. 

U najnovijem pokušaju da se 'iskopa', Hloverka Novak Srzić objavila je svoju fotografiju iz mladosti, uz poruku: 'Ova jedna djevojčica sa slike zna svaku uvalu, plažu i žalo moje Makarske...i moje rivijere...volimo i egzotične plaže Mozambika...'

- Pustite Hloverka sitne duše .Znamo mi tko ste vi, napisao joj je jedan od pratitelja u komentaru ispod fotografije. 

- Branko evo Makarske i u nacionalnim dnevnicima...to se zove promocija...hvala Mozambiku, odgovorila mu je Hloverka Novak Srzić. 

- Mali mozgovi to ne razumiju, odgovorio joj je gospodin. 

- Samo... radite u ime antifašističke Hrvatske, a promovirate Mozambik i fašiste, napisala joj je pak jedna pratiteljica. 

- Sorry, odgovorila je kratko direktorica Turističke zajednice grada Makarske. 

Jedan ju je pratitelj čak, sasvim nevezano, u komentarima pitao je li ona 'skroz desno'. 

- Daaa, odgovorila je Novak Srzić. 

U nekoliko pak navrata spominje da su joj objavu s fotografijom iz Mozambika obrisali 'hejteri', da bi na kraju ipak priznala da ju je obrisala sama. 

I tako, tek toliko da vidite kako se i o čemu pripovijeda na profilu direktorice jedne turističke zajednice. 

Najčitaniji članci