Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ide u zatvor: Daruvarac će 4 godine zatvora služiti u Glini?

Darko Kovačević Daruvarac mora se prijaviti u centar za dijagnostiku u Remetincu. Ondje prolazi provjeru pravosudne policije, oduzimaju mu se stvari koje ne mogu u ćeliju...

Zadar:  Darko Kovačević Daruvarac pušten iz zadarskog pritvora
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
43 komentara

Darko Kovačević Daruvarac je prema neslužbenim informacijama na putu prema Zagrebu.

Podsjetimo, sam se odlučio prijaviti za izdržavanje kazne iako je još mogao biti na slobodi jer mu zakon to dopušta. 

- Ne mogu više podnijeti ovaj pritisak i prozivanje - kaže Kovačević koji je osuđen na četiri godine zatvora jer je šakama i nogama tukao djevojku koja je bespomoćno ležala na podu.

(JOŠ) NIJE U ZATVORU Daruvarac: Tu curu vidio sam u prolazu i ona je vidjela mene

Darko Kovačević Daruvarac mora se prijaviti u centar za dijagnostiku u Remetincu. Ondje prolazi provjeru pravosudne policije, oduzimaju mu se stvari koje ne mogu u ćeliju, a zatim prolazi i liječnički pregled. 

- Potom odlaze na odjel gdje se smještavaju zatvorenici centra za dijagnostiku gdje voditelj odjela zajedno s upraviteljicom zajedno mi raspoređujemo zatvorenike po spavaonicama - kaže Ljubica Pilon, upraviteljica Centra za dijagnostiku u Zagrebu.

Zadar: Privođenje Darka Kovačevića, Daruvarca sucu istrage HOĆE LI SE PREDATI? Daruvarac neće morati služiti zatvorsku kaznu u Remetincu

RTL neslužbeno doznaje da bi nakon centra za dijagnostiku Darko Kovačević trebao biti poslan na izdržavanje kazne u zatvoru u Glini. 

Možda vas zanima i ovo:
Message