Obavijesti

News

Komentari 122

Igralište ili oranica? Teren se poptuno raspada, a škola nova

Igralište ili oranica? Teren se poptuno raspada, a škola nova
3

Osnovnu školu Alojzija Stepinca u zagrebačkim Vrbanima završili su 2013. Gradnja je stajala 45,5 milijuna kuna, a ustanova se mogla podičiti modernim školskim igralištem...

VIDEO

Osnovnu školu Alojzija Stepinca u zagrebačkim Vrbanima završili su 2013. Gradnja je stajala 45,5 milijuna kuna, a ustanova se mogla podičiti modernim školskim igralištem.

Naime, umjesto betona ili asfalta, kako je to uobičajeno, podlogu igrališta obložili su gumastim materijalom na kojemu se djeca u slučaju pada ne mogu teže ozlijediti. Tri godine kasnije mijenjaju podlogu.

- Od kada je sagrađena škola, podloga vanjskog terena se stalno napuhavala. Stvarali su se tzv. mjehurići. S vremenom su počeli ‘pucati’, a djeca ko djeca, samo su nastavili kidati pod. Danas je to ruglo - rekla nam je majka čije dijete ide u školu.

Radnici su sa sanacijom počeli jučer, a tvrtka Tehnika, koja je sagradila školu, obnovit će teren. No nisu nam željeli odgovoriti za čiji račun - grada ili će sve pokriti reklamacijom.

Ni ravanteljica škole, Karmen Lukinac Petrinec, nije željela puno komentirati. Tek je rekla da sumnja kako će sve biti gotovo prije početka nastave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Stravična nesreća kod Zeline: Iz potpuno smrskanog BMW-a su izvlačili ljude. Četvero  u bolnici
VATROGASCI SPAŠAVALI LJUDE

Stravična nesreća kod Zeline: Iz potpuno smrskanog BMW-a su izvlačili ljude. Četvero u bolnici

Do prometne nesreće došlo je u subotu iza ponoći na autocesti A4 na 72. kilometru u smjeru Zagreba. Četvero ljudi prebacili su u KBC Zagreb i KB Dubrava