News

Komentari 52

Incident na granici Hrvatske i Mađarske: 'Probio je rampe, čuli smo sirene i pucnjavu'

Incident na granici Hrvatske i Mađarske: 'Probio je rampe, čuli smo sirene i pucnjavu'

U subotu navečer najmanje dvojica prošla su bez zaustavljanja na graničnom prijelazu Duboševica - Udvar. Ušli su u Mađarsku. Jednog je policija odmah uhvatila, a drugi se vratio u Hrvatsku i bježao

Kod graničnog prijelaza u Baranji došlo je u subotu do proboja granice, potvrdili su nam iz policije. 

- Imamo uhićene osobe. Kriminalistička istraga se nastavlja. Pokušali su izaći ili ući iz Republike Hrvatske preko graničnog prijelaza u Baranji, to je spriječeno i čekamo rasplet situacije - rekao nam je glasnogovornik policije Osječko-baranjske županije Zoran Kon.

Ispostavilo se kako su dva vozača prošla kroz prijelaz Duboševica - Udvar. Jednog je policija brzo uhvatila. Drugi je bježao mađarskoj policiji i vratio se u Hrvatsku gdje je nastavio bježati. Pronašli su ga u Čemincu.

Navodno su se ispaljivali i hitci.

- Bili smo u Čemincu u jednom kafiću. Sjedio sam s društvom kad smo odjednom ugledali veliki broj policijskih vozila kako juri prema Batini, čuli smo ispaljene hitce s obje strane. Odmah smo nazvali prijatelja koji je u Batini, a on nam  je ispričao što se dogodilo, da je netko pokušao probiti granicu. Probio je rampe i pokušao ući na hrvatski teritorij - ispričao nam je čitatelj.

 

 

 

Najčitaniji članci