News

Komentari 17

Ispod livade našli podrum: Krije li on tajnu nestanka Maddie?

Ispod livade našli podrum: Krije li on tajnu nestanka Maddie?

Vlasnik susjedne parcele novinarima je rekao da je taj podrum odavno bio tamo, još od prethodnog stanara. Nije bio zakopan kada je sjenica urušena krajem 2007. godine, kada je mala Maddie nestala

Policija u Njemačkoj još je jučer počela kopati na jednoj livadi u blizini Hannovera, gdje je Christian Bruckner, glavni osumnjičeni za nestanak male Madeleine McCann, živio neko vrijeme.

Sada njemački Bild javlja da su istražitelji tijekom iskopavanja naišli na podrum. Nađeni su ostaci temelja kuće koja je u međuvremenu srušena, a radi se o podrumskoj sobi koja je možda pripadala bivšoj vrtnoj kućici. Policija zasad šuti o tome jesu li i tamo nešto pronašli, a malim bagerom će nastaviti kopati i dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: Prošlo je 13 godina od nestanka male Maddie 

Vlasnik susjedne parcele novinarima Bilda je rekao da je taj podrum odavno bio tamo, još od prethodnog stanara. Nije bio zakopan kada je sjenica urušena krajem 2007. godine, kada je mala Maddie nestala.

Podsjetimo, Maddie je nestala 3. svibnja 2007. kada je imala tek tri godine iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz. 

- Ovo je dramatičan tijek događanja. Policija u Njemačkoj u utorak je počela kopati na jednoj livadi u blizini Hannovera, gdje je Christian B. živio neko vrijeme - izvijestio je dopisnik Sky Newsa i dodao kako je od jutra iščupano nekoliko stabala, a na terenu su policija i forenzičari. Uz manji bager za iskopavanje koriste i pse tragače. 

Njemačka je policija nedavno ponovno otvorila istragu o Maddie nakon što su identificirali novog sumnjivca - Christiana Brucknera (43) koji je trenutno u zatvoru i služi kaznu zbog dilanja droge, a čeka presudu za silovanje umirovljenice (72). 

On je 2007. s maloljetnom djevojkom živio u blizini apartmana odakle je djevojčica oteta. 

Ipak, nije jasno traži li policija tijelo male Maddie ili pak dokaze koji bi povezali Brucknera s njezinim nestankom. 
 

Najčitaniji članci