Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
66 komentara

Ispovijest braće iz karantene za Jutarnji: Osjećamo se dobro

Jedino što još želim reći jest to da osjećam nelagodu zbog toga što sam donio koronavirus u Hrvatsku. Vjerujte mi, da sam znao, ne bih otišao na put, rekao je brat koji je prvi slučaj zaraze korona virusom u Hrvatskoj

Foto: PIXSELL
66 komentara

Prva dva slučaja korona virusa zabilježena su kod braće blizanaca. Jedan je u petak došao iz Italije, otišao na posao u Ericsson Nikola Tesla, a zatim je u ponedjeljak, kada je dobio temperaturu, završio u bolnici. Njegov brat blizanac drugi je zaraženi. 

Trenutno se nalaze u karanteni, a za Jutarnji list su poručili da se dobro osjećaju i da je panika o kojoj čitaju - nepotrebna. 

- U Milanu smo bili turistički, a na utakmici Lige prvaka bio sam sam, bez djevojke. U petak smo u Zagreb stigli oko 7.50 ujutro, tako da sam otišao direktno na posao. Osjećao sam se uobičajeno i nisam imao nikakve znakove bolesti. Osjećam nelagodu zbog toga što sam donio koronavirus u Hrvatsku. Vjerujte mi, da sam znao, ne bih otišao na put.. Sad se osjećamo dobro - rekao je jedan od braće.

<<< Opširnije pročitajte na Jutarnjem listu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message