Obavijesti

News

Komentari 122

Ivo Sanader zbog komplikacija završio u 'zaraznoj' u Zagrebu

Ivo Sanader zbog komplikacija završio u 'zaraznoj' u Zagrebu
1

Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović, sukladno Sanaderovoj izričitoj uputi, nije bio suglasan da se rasprava provede u njegovoj odsutnosti pa je odgođen nastavak ispitivanja svjedoka

Bivši premijer Ivo Sanader, koji u zatvoru u Remetincu izdržava zatvorsku kaznu na koju je pravomoćno osuđen u slučaju Planinska, hospitaliziran je u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu, piše Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

U petak je zbog toga na Županijskom sudu odgođen nastavak suđenja u aferi INA-MOL u kojoj USKOK njega i prvog čovjeka mađarskog MOL-a, nedostupnog Zsolta Hernadija, tereti za primanje i davanje mita.

Sutkinja Maja Štampar Štipić kazala je da su iz zatvora u Remetincu telefonski obavijestili sud uoči rasprave da je Sanader u srijedu odveden u KBC Zagreb, gdje je trebao operirati koljeno. 

'Ježić mi je rekao da je novac trebao proslijediti Sanaderu'
'Ježić mi je rekao da je novac trebao proslijediti Sanaderu'

Međutim, budući da su kod Sanadera utvrđeni određeni upalni procesi, nije podvrgnut operativnom zahvatu, nego je s Rebra prebačen u Kliniku Fran Mihaljević

Kreće ovrha: Ivo Sanader ostat će bez čak 17,45 milijuna kuna
Kreće ovrha: Ivo Sanader  ostat će bez čak 17,45 milijuna kuna


Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović, sukladno Sanaderovoj izričitoj uputi, nije bio suglasan da se rasprava provede u njegovoj odsutnosti pa je odgođen nastavak ispitivanja svjedoka Stephana Hurlimana putem videolinka iz Švicarske.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...