News

Komentari 314

Iznio obranu i negirao napade na Splićanke: 'Ne tiče me se tko je na snimkama. To nisam ja'

Iznio obranu i negirao napade na Splićanke: 'Ne tiče me se tko je na snimkama. To nisam ja'

Iako je privođenje planirano za ponedjeljak ujutro, policija je uspjela u nedjelju pretražiti sobu u prizemlju jedne kuće u Srinjinama gdje je 28-godišnjak boravio. Odveli su ga u zatvor na Bilicama

Aleksandar Nišević (28) iz Gline završio je u istražnom zatvoru nakon što je napao dvije žene u dobi od 52 i 40 godina u subotu u Splitu. Jednu je napao bocom, a drugu kamenom. 

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Nišević je iznio obranu u nedjelju. Govorio je o svom teškom životu, a zatim izjavio: 

- Mene se ne tiče tko je na onim snimkama, ja ću dokazati da to nisam ja - rekao je. U svojoj obrani je priznao da uzima različite nedozvoljene supstance. Napade negira. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U nedjelju popodne ga je u Županijskom državnom odvjetništvu ispitala zamjenica županijskog državnog odvjetnika Mira Dolić. Za Niševića je zatražen istražni zatvor koji mu je zatim i određen zbog opasnosti da bi djela mogao ponoviti. Prije ispitivanja u Državnom odvjetništvu pregledala ga je psihijatrica. Utvrdila je da je opasan za okolinu.

Iako je privođenje planirano za ponedjeljak ujutro, policija je uspjela u nedjelju pretražiti sobu u prizemlju jedne kuće u Srinjinama gdje je 28-godišnjak boravio. 

Odveden je u splitski zatvor na Bilicama. 

Najčitaniji članci