Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Izvukli su nož, a čim je taksist pobjegao, započeli su pucati...'

Dva muškaraca su došla i tražila A. M. (28), a kad su ga pronašli, prvo su na njega vikali i naguravali se te izvukli nož, rekao je kolega propucanog taksista. Policija traži napadače i zaustavlja vozila u Novoj Mokošici

Foto: Dubrovački dnevnik
14 komentara

Bila je to uobičajena gužvovita ljetna noć u Dubrovniku. Dva muškaraca su došla i tražila A. M. (28), a kad su ga pronašli, prvo su na njega vikali i naguravali se te su izvukli nož, rekao je kolega propucanog taksista.

Dodao je da je taksist tad počeo bježati, a jedan od napadača izvukao je pištolj i zapucao prema taksistu nekoliko puta. Uspjela su ga pogoditi dva metka, i to po jedan u svaku nogu. U dubrovačkoj bolnici su danas rekli da je izvan životne opasnosti.

PUCNJAVA U DUBROVNIKU Svjedok napada na taksista: 'Izvadili su nož pa zapucali'

Bilo je to u noći na četvrtak, na Pločama, nadomak centru grada. Napadači su nakon ranjavanja taksista pobjegli. Iz policije su izvijestili kako je poznat identitet jednog od njih, a Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je riječ o muškarcu u ranim dvadesetim godinama. Policija intenzivno traga za počiniteljima.

Foto: Dubrovački dnevnik

Kako prenosi Dubrovački dnevnik, naoružani policajci s dugim cijevima u Novoj Mokošici zaustavljaju sva vozila u potrazi za napadačima. 

- Oko 00.45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, kad je ozlijeđen muškarac (28) koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji, priopćili su iz dubrovačke policije. Ravnatelj bolnice Marijo Bekić rekao je da je taksist stabilno i izvan životne opasnosti.

- Propucan je u obje noge. Zadobio je ustrjelnu ranu natkoljenice i prostrjelnu ranu potkoljenice. Operativno je zbrinut i smješten na Ortopedsko-traumatološkom odjelu - objasnio je Bekić.

NAPADAČI U BIJEGU Noćna pucnjava u Dubrovniku: U taksista ispalili šest metaka?

Motiv ovog napada navodno je sukob između pripadnika različitih navijačkih skupina, piše DubrovnikNet. Međutim, točni motivi napada kao i detalji obračuna znat će se nakon policijskog očevida. Predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Miše Miloslavić kaže kako nije narušena sigurnost te da se radi o izdvojenom slučaju.

- Nije dobro što se tako nešto odvilo na taksi stajalištu. A, nažalost, u događaju je sudjelovao taksist. To je izdvojen slučaj. Sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena - rekao je Miloslavić za Dubrovački list.

Možda vas zanima i ovo:
Message